Sirmen’in hapse girmesine çok üzüldüm

Kocaeli 25.06.2016 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sirmen’in hapse girmesine çok üzüldüm

Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, “Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen’in cezaevine girmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi

Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, “Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen’in cezaevine girmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi   AK Parti İl Teşkilatı’nın düzenlediği organizasyonla kardeş il Mardin’e giden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, uçakta gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni’ne bazı değerlendirmelerde bulundu. Işık, İZGAZ’ın yapımı sırasında usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle hapse atılan Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’le ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı.    KEŞKE OLMASAYDI  Sirmen’in cezaevine girmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını kaydeden Bakan Işık, “Gerçekten çok üzüntü verici bir gelişme. Keşke olmasaydı dediğimiz bir karar. Kocaeli’ye bu kadar hizmet etmiş bir kişinin cezaevine girmesi beni üzdü” ifadesini kullandı. Bakan Işık, “Yargıtay siyasi bir karar verdi” şeklindeki değerlendirmeleri de doğru bulmadığını söyledi.    SRYMEN’LE GÖRÜŞTÜM  Bakan Fikri Işık, olayı öğrenir öğrenmez Sirmen’in kayınçosu olan CHP Merkez İlçe eski Başkanı Alparslan Seymen’i aradığını ifade ederek, “Duyduğum üzüntüyü kendisine aktardım ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Bu durumun hukuki olduğunu, siyasi olmadığını ifade ettim. Kendi de aradığım için bana teşekkür etti” ifadelerini kullandı.
Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, “Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen’in cezaevine girmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi

Mili Savunma Bakanı Fikri Işık, “Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Sefa Sirmen’in cezaevine girmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi

 

AK Parti İl Teşkilatı’nın düzenlediği organizasyonla kardeş il Mardin’e giden Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, uçakta gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni’ne bazı değerlendirmelerde bulundu. Işık, İZGAZ’ın yapımı sırasında usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle hapse atılan Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen’le ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. 

 

KEŞKE OLMASAYDI 
Sirmen’in cezaevine girmesi nedeniyle büyük üzüntü yaşadığını kaydeden Bakan Işık, “Gerçekten çok üzüntü verici bir gelişme. Keşke olmasaydı dediğimiz bir karar. Kocaeli’ye bu kadar hizmet etmiş bir kişinin cezaevine girmesi beni üzdü” ifadesini kullandı. Bakan Işık, “Yargıtay siyasi bir karar verdi” şeklindeki değerlendirmeleri de doğru bulmadığını söyledi. 

 

SRYMEN’LE GÖRÜŞTÜM 
Bakan Fikri Işık, olayı öğrenir öğrenmez Sirmen’in kayınçosu olan CHP Merkez İlçe eski Başkanı Alparslan Seymen’i aradığını ifade ederek, “Duyduğum üzüntüyü kendisine aktardım ve geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Bu durumun hukuki olduğunu, siyasi olmadığını ifade ettim. Kendi de aradığım için bana teşekkür etti” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.