GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Sivas ile kardeş olduk!

Gebze 17.01.2020 - 19:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sivas ile kardeş olduk!

Kardeş Organize Sanayi Bölgesi Protokol İmza Töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi ile Sivas Organize Sanayi Bölgesi arasında Kardeş Organize Sanayi Bölgesi Protokol İmza Töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emre Torun, Demirağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Beştepe, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Gebze Güzeller Organize Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Bölge Müdürü Edip Saatçioğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. “PROTOKOLLE EĞİTİM VE TEKNİK DESTEK DAYANIŞMASI YAPACAĞIZ” Sivas Valisi Salih Ayhan törende yaptığı konuşmada; “Vali Aksoy başta olmak üzere Adem Ceylan ve ekibine samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendimizi Sivas’ta hissettik. Sivaslıların çok büyük bir beşeri sermayesi, gücü ve potansiyeli var.  Ayrıca doğduğu topraklara karşıda çok büyük bir muhabbetleri var. Hem kamu görevinde hem de iş dünyasında büyük bir saygınlıkları var. Sivas’a yatırım ve hayırseverlik yapan, Sivas’a muhabbeti devam eden hemşerilerimize 3 gün boyunca bir ziyaret düzenliyoruz. Çok güzel bir iş yaptığımızı buradan ifade etmek istiyorum. İlk durağımız burası oldu ve burada gördük ki güzel bir iş yapmışız. Kardeş Organize Sanayi Bölgesi protokolü yapalım dedik. Bu protokolle eğitim, teknik destek, birliktelik konularında dayanışma yapmak istedik.” dedi. KARDEŞLİK TECRÜBENİN PAYLAŞILMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmada; “Sizleri burada görmekten büyük bir memnuniyet duydum. Kocaeli Türkiye’de sanayinin öne çıktığı illerden birisidir. Burada önemli bir tecrübe oluştu. Organize Sanayi Bölgeleri arasındaki kardeş Organize Sanayi Bölgesi protokolü de bu tecrübenin paylaşılması konusunda oldukça önemli bir katkı sağlayacaktır. Kocaeli; Türkiye’nin her bölgesinden insanların huzur içerisinde yaşadığı ülke ekonomisine katkı sağladığı bir kenttir. Sivas da Türkiye’nin her bölgesinden insanların bulunduğu ve çalışkanlıklarıyla ülke ekonomisine katkı sunan illerimizden biridir. Bu anlamda bu iki özellikte bu kardeş protokolle daha iyi bir noktaya taşınmış olacaktır.” İfadelerini kullanarak, Sivas Valisi Salih Ayhan ve beraberindeki protokol üyelerinin ilimizde bulunmalarından duyduğu memnuniyeti belirtti. Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, Sivas Valisi Salih Ayhan ve protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle Kardeş Organize Sanayi Bölgesi Protokolünü imzaladılar.
Kardeş Organize Sanayi Bölgesi Protokol İmza Töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi ile Sivas Organize Sanayi Bölgesi arasında Kardeş Organize Sanayi Bölgesi Protokol İmza Töreni, Vali Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleşen törene; Vali Hüseyin Aksoy, Sivas Valisi Salih Ayhan, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Sivas 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Emre Torun, Demirağ Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mustafa Beştepe, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Eken, Gebze Güzeller Organize Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan, Bölge Müdürü Edip Saatçioğlu ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“PROTOKOLLE EĞİTİM VE TEKNİK DESTEK DAYANIŞMASI YAPACAĞIZ”

Sivas Valisi Salih Ayhan törende yaptığı konuşmada; “Vali Aksoy başta olmak üzere Adem Ceylan ve ekibine samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendimizi Sivas’ta hissettik. Sivaslıların çok büyük bir beşeri sermayesi, gücü ve potansiyeli var.  Ayrıca doğduğu topraklara karşıda çok büyük bir muhabbetleri var. Hem kamu görevinde hem de iş dünyasında büyük bir saygınlıkları var. Sivas’a yatırım ve hayırseverlik yapan, Sivas’a muhabbeti devam eden hemşerilerimize 3 gün boyunca bir ziyaret düzenliyoruz. Çok güzel bir iş yaptığımızı buradan ifade etmek istiyorum. İlk durağımız burası oldu ve burada gördük ki güzel bir iş yapmışız. Kardeş Organize Sanayi Bölgesi protokolü yapalım dedik. Bu protokolle eğitim, teknik destek, birliktelik konularında dayanışma yapmak istedik.” dedi.

KARDEŞLİK TECRÜBENİN PAYLAŞILMASI AÇISINDAN ÖNEMLİ

Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmada; “Sizleri burada görmekten büyük bir memnuniyet duydum. Kocaeli Türkiye’de sanayinin öne çıktığı illerden birisidir. Burada önemli bir tecrübe oluştu. Organize Sanayi Bölgeleri arasındaki kardeş Organize Sanayi Bölgesi protokolü de bu tecrübenin paylaşılması konusunda oldukça önemli bir katkı sağlayacaktır. Kocaeli; Türkiye’nin her bölgesinden insanların huzur içerisinde yaşadığı ülke ekonomisine katkı sağladığı bir kenttir. Sivas da Türkiye’nin her bölgesinden insanların bulunduğu ve çalışkanlıklarıyla ülke ekonomisine katkı sunan illerimizden biridir. Bu anlamda bu iki özellikte bu kardeş protokolle daha iyi bir noktaya taşınmış olacaktır.” İfadelerini kullanarak, Sivas Valisi Salih Ayhan ve beraberindeki protokol üyelerinin ilimizde bulunmalarından duyduğu memnuniyeti belirtti. Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, Sivas Valisi Salih Ayhan ve protokol üyeleri hayırlı olsun dilekleriyle Kardeş Organize Sanayi Bölgesi Protokolünü imzaladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.