19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SİYASİ PARTİ KADIN KOLLARI AYNI MASADA BULUŞTU

Siyaset 09.03.2018 - 10:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SİYASİ PARTİ KADIN KOLLARI AYNI MASADA BULUŞTU

İlimizdeki siyasi partilerin kadın kolları başkanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde aynı masanın etrafında bir araya geldi. Her ay düzenli olarak bir araya gelme kararı alan kadınlar, kadın sorunları ve şehrin sorunlarına çözüm üretmek için çalışacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilimizde bir ilk daha gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Başkanı Hilal Cevrim ev bir araya gelen siyasi parti il kadın kolları başkanları, her ay düzenli olarak bir araya gelip, kadın sorunlarını ve şehrin sıkıntılarını masaya yatırma kararı aldı. Hilal Cevrim’in ev sahipliği yaptığı ilk toplantıya AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Önder Yılmaz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, DSP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Tülin Altuğ, BBP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sibel Özmen katıldı. HER AY BİR ARAYA GELCEĞİZ Misafirlerini Çadır Kandıra Sofrası’nda ağırlayan Cevrim, siyasi parti liderlerinin aynı masa etrafında toplanarak şehrin sorunlarını masaya yatırmalarının kendilerine örnek olduğunu ifade ederek, bundan sonra her ay bir siyasi parti kadın kolları başkanının ev sahipliğinde bir araya gelme kararı aldıklarını açıkladı. Böyle anlamlı bir günde anlamlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Cevrim, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dile getirdiği gibi hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. Hangi siyasi düşüncede olursak olalım, aynı ülkenin vatandaşlarıyız. HAYATIN İÇİNDE DAHA FAZLA YER ALMALIYIZ Hepimiz bu ülkenin bu şehrin bu toplumun kalkınması için çalışmalıyız. Biz de bugün kadınlar olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bundan sonra her ay bir araya gelme kararı aldık. Kadın anadır, kadın eştir, kadın yeri geldiğinde patron, yeri geldiğinde iş arkadaşıdır. Bizler kadınların sosyal yaşantı içerisinde daha fazla yer almasını, daha fazla ekonomiye katkı sağlamasını, daha fazla siyaset yapmasını istiyoruz. Umarım bizler de tüm kadınlara örnek olur ve onların hayatın içerisinde daha fazla yer almasını sağlarız” şeklinde konuştu. İlk toplantının ardından siyasi parti kadın kolları il başkanları Kocaeli Valiliği tarafından Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.  
İlimizdeki siyasi partilerin kadın kolları başkanları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde aynı masanın etrafında bir araya geldi. Her ay düzenli olarak bir araya gelme kararı alan kadınlar, kadın sorunları ve şehrin sorunlarına çözüm üretmek için çalışacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilimizde bir ilk daha gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Kadın Kolları Başkanı Hilal Cevrim ev bir araya gelen siyasi parti il kadın kolları başkanları, her ay düzenli olarak bir araya gelip, kadın sorunlarını ve şehrin sıkıntılarını masaya yatırma kararı aldı. Hilal Cevrim’in ev sahipliği yaptığı ilk toplantıya AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Önder Yılmaz, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu, DSP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Tülin Altuğ, BBP İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sibel Özmen katıldı.

HER AY BİR ARAYA GELCEĞİZ

Misafirlerini Çadır Kandıra Sofrası’nda ağırlayan Cevrim, siyasi parti liderlerinin aynı masa etrafında toplanarak şehrin sorunlarını masaya yatırmalarının kendilerine örnek olduğunu ifade ederek, bundan sonra her ay bir siyasi parti kadın kolları başkanının ev sahipliğinde bir araya gelme kararı aldıklarını açıkladı. Böyle anlamlı bir günde anlamlı bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Cevrim, “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dile getirdiği gibi hepimiz aynı kilimin desenleriyiz. Hangi siyasi düşüncede olursak olalım, aynı ülkenin vatandaşlarıyız.

HAYATIN İÇİNDE DAHA FAZLA YER ALMALIYIZ

Hepimiz bu ülkenin bu şehrin bu toplumun kalkınması için çalışmalıyız. Biz de bugün kadınlar olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde bundan sonra her ay bir araya gelme kararı aldık. Kadın anadır, kadın eştir, kadın yeri geldiğinde patron, yeri geldiğinde iş arkadaşıdır. Bizler kadınların sosyal yaşantı içerisinde daha fazla yer almasını, daha fazla ekonomiye katkı sağlamasını, daha fazla siyaset yapmasını istiyoruz. Umarım bizler de tüm kadınlara örnek olur ve onların hayatın içerisinde daha fazla yer almasını sağlarız” şeklinde konuştu. İlk toplantının ardından siyasi parti kadın kolları il başkanları Kocaeli Valiliği tarafından Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programına katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.