Siz bu virüsü yenersiniz!

Spor 26.04.2020 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Siz bu virüsü yenersiniz!

Corona virüs salgını kötü haberler vermeye devam ediyor. Gebzespor tribünlerinden Rıdvan Uysal ve UtrAslan Darıca yöneticisi Emre Korkmaz’ın şikâyetleri üzerine yapılan testleri pozitif çıkarken iki ismin de tedavilerine hemen başlandı. Bölgemiz spor camiasının yakından tanıdığı iki genç ismin de testlerinin pozitif çıkması spor kamuoyunda üzüntü yarattı. AVCI: VİRÜSÜ YENECEKLERİNE İNANCIM TAM Konuyla alakalı bir açıklama yapan Gebzespor başkanı Recep Avcı, “Rıdvan Uysal ve Emre Korkmaz kardeşimiz an itibari ile yapılan "Covid-19 Testinin Pozitif" çıktığını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kardeşlerimiz tedavi altına alınmıştır. Kardeşlerimizin bu virüsü yeneceğine inanımız tamdır. Rıdvan ve Emre Kardeşimize Allah'tan sağlık dilerim. Bizler her zaman sizlerleyiz kardeşlerim” ifadesini kullandı.  Gazetemiz olarak iki genç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Corona virüs salgını kötü haberler vermeye devam ediyor. Gebzespor tribünlerinden Rıdvan Uysal ve UtrAslan Darıca yöneticisi Emre Korkmaz’ın şikâyetleri üzerine yapılan testleri pozitif çıkarken iki ismin de tedavilerine hemen başlandı. Bölgemiz spor camiasının yakından tanıdığı iki genç ismin de testlerinin pozitif çıkması spor kamuoyunda üzüntü yarattı.

AVCI: VİRÜSÜ YENECEKLERİNE İNANCIM TAM

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Gebzespor başkanı Recep Avcı, “Rıdvan Uysal ve Emre Korkmaz kardeşimiz an itibari ile yapılan "Covid-19 Testinin Pozitif" çıktığını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Kardeşlerimiz tedavi altına alınmıştır. Kardeşlerimizin bu virüsü yeneceğine inanımız tamdır. Rıdvan ve Emre Kardeşimize Allah'tan sağlık dilerim. Bizler her zaman sizlerleyiz kardeşlerim” ifadesini kullandı.  Gazetemiz olarak iki genç kardeşimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.