Siz evde kalın onlar gelsin

Gebze 02.04.2020 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Siz evde kalın onlar gelsin

YİNE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Koronovirüs salgını nedeniyle evden çıkma konusunda problem yaşayan müşterileri için servis hizmeti sunan oto lastik firmasının zirvedeki ismi Altınlas oto "Siz Gelmeyin Biz Gelelim" sloganı ile çalışmaya başladı. Daha önce de ülkemizde yaşanan birçok sorunda toplumsal kampanyalar düzenleyen Altınlas Oto koronovirüs salgınının baş gösterdiğ bugünlerde yine elini taşın altına soktu. Altınlas isteyen vatandaşların ücretsiz şekilde adreslerine giderek araçlarında sökme, takma ve balans servisini sunacak. GÖKHAN ALTINTAŞ FARKI İşyerinde ki birçok çalışanın sağlığını korumak ve dışarı çıkmamalarını sağlamak üzere sökme takma ve balans servisini ücretsiz bir şekilde adrese gelerek yapacağını duyurdu. "Sizin sağlığınız bizim için önemli" misyonu ile hayata geçirdikleri tedbir hizmetinden yararlanabilmeleri için müşterilerinin 0262 742 00 00 telefonunu aramaları yeterli olacak.
YİNE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Koronovirüs salgını nedeniyle evden çıkma konusunda problem yaşayan müşterileri için servis hizmeti sunan oto lastik firmasının zirvedeki ismi Altınlas oto "Siz Gelmeyin Biz Gelelim" sloganı ile çalışmaya başladı. Daha önce de ülkemizde yaşanan birçok sorunda toplumsal kampanyalar düzenleyen Altınlas Oto koronovirüs salgınının baş gösterdiğ bugünlerde yine elini taşın altına soktu. Altınlas isteyen vatandaşların ücretsiz şekilde adreslerine giderek araçlarında sökme, takma ve balans servisini sunacak.

GÖKHAN ALTINTAŞ FARKI

İşyerinde ki birçok çalışanın sağlığını korumak ve dışarı çıkmamalarını sağlamak üzere sökme takma ve balans servisini ücretsiz bir şekilde adrese gelerek yapacağını duyurdu. "Sizin sağlığınız bizim için önemli" misyonu ile hayata geçirdikleri tedbir hizmetinden yararlanabilmeleri için müşterilerinin 0262 742 00 00 telefonunu aramaları yeterli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.