19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sizler Ülkenin Gururusunuz

Kocaeli 24.05.2018 - 11:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sizler Ülkenin Gururusunuz

Başkan Karaosmanoğlu, uluslararası turnuvalarda derece elde eden Büyükşehir Kağıtsporlu sporcuları makamında ağırlayarak tebrik etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, uluslararası müsabakalarda derece yapan Büyükşehir Kağıtsporlu sporcularla bir araya geldi. Sporcuları makamında ağırlayan ve başarılarından dolayı bir kez daha tebrik eden Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin gururusunuz. Sizler ülkemizdeki her gence örneksiniz. Mutlu olduğunuzu görmek ve yaşama dönük inancınız bana enerji verdi. Spor yaptığınız branşlarda Milli takımlara seçilerek damgamızı vurmalıyız. Kocaeli olarak gerekli altyapı ve sporcuya sahibiz” dedi.   “GELECEKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR” Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıtspor denildiğinde akla “Çalışma, disiplin ve üstün başarı” geldiğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör spor branşlarına verdiğimiz destek doğrultusunda 2004 yılından itibaren faaliyet alanlarımızdaki branş sayısını artırdık. Şimdi de bu çalışmanın karşılığı olarak sporcularımızı burada ağırlıyoruz. İnanıyorum ki gelecekte gençlerimiz çok daha büyük başarılara imza atacaklardır” şeklinde konuştu.   “SİZLERİN YANINIZDAYIZ” Judo Ümitler Avrupa Kupası Şampiyonları Buket Karabulut, Merve Azak, ve Müberra Güneş ile Büyükler Türkiye Şampiyonu olan Tuğçe Beder, Eskrim de Uluslararası Çocuk Turnuvası birincisi Duru Fazlıoğlu, Türkiye Trap Şampiyonu Murat İlbilgi, Antalya Yağlı Güreşleri Şampiyonu Barış Bayev, Karate Balkan Şampiyonasında derece elde eden Ayşenur Bekler, Hiranur Temizel, Gülsen Demirtürk, Ömer Abdurrahim Özer, Avrupa Şampiyonasında kürsüde yer alan Tuğba Yenen, Engelli Branşlarda Türkiye Şampiyonu olan Tolga Işık, Selami Altun, Meryem Yıldırım, Can Doğan Gümüş, Eyüp Ekmekçi, Yavuz Acar, Havva Alyurt, Kubilayt Şahin de ziyarette hazır bulunan isimlerdi. Karaosmanoğlu son olarak da, “İnşallah sizler gibi başarılı sporcularımızın sayıları artacak ve daha büyük başarılarla bizi gururlandıracaksınız. Sizlerin yanınızdayız, yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.  
Başkan Karaosmanoğlu, uluslararası turnuvalarda derece elde eden Büyükşehir Kağıtsporlu sporcuları makamında ağırlayarak tebrik etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, uluslararası müsabakalarda derece yapan Büyükşehir Kağıtsporlu sporcularla bir araya geldi. Sporcuları makamında ağırlayan ve başarılarından dolayı bir kez daha tebrik eden Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin gururusunuz. Sizler ülkemizdeki her gence örneksiniz. Mutlu olduğunuzu görmek ve yaşama dönük inancınız bana enerji verdi. Spor yaptığınız branşlarda Milli takımlara seçilerek damgamızı vurmalıyız. Kocaeli olarak gerekli altyapı ve sporcuya sahibiz” dedi.

 

“GELECEKTE DAHA BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR”

Artık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kâğıtspor denildiğinde akla “Çalışma, disiplin ve üstün başarı” geldiğini de belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Amatör spor branşlarına verdiğimiz destek doğrultusunda 2004 yılından itibaren faaliyet alanlarımızdaki branş sayısını artırdık. Şimdi de bu çalışmanın karşılığı olarak sporcularımızı burada ağırlıyoruz. İnanıyorum ki gelecekte gençlerimiz çok daha büyük başarılara imza atacaklardır” şeklinde konuştu.

 

“SİZLERİN YANINIZDAYIZ”

Judo Ümitler Avrupa Kupası Şampiyonları Buket Karabulut, Merve Azak, ve Müberra Güneş ile Büyükler Türkiye Şampiyonu olan Tuğçe Beder, Eskrim de Uluslararası Çocuk Turnuvası birincisi Duru Fazlıoğlu, Türkiye Trap Şampiyonu Murat İlbilgi, Antalya Yağlı Güreşleri Şampiyonu Barış Bayev, Karate Balkan Şampiyonasında derece elde eden Ayşenur Bekler, Hiranur Temizel, Gülsen Demirtürk, Ömer Abdurrahim Özer, Avrupa Şampiyonasında kürsüde yer alan Tuğba Yenen, Engelli Branşlarda Türkiye Şampiyonu olan Tolga Işık, Selami Altun, Meryem Yıldırım, Can Doğan Gümüş, Eyüp Ekmekçi, Yavuz Acar, Havva Alyurt, Kubilayt Şahin de ziyarette hazır bulunan isimlerdi. Karaosmanoğlu son olarak da, “İnşallah sizler gibi başarılı sporcularımızın sayıları artacak ve daha büyük başarılarla bizi gururlandıracaksınız. Sizlerin yanınızdayız, yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.