Sokak sokak coronavirüs haritası

Kocaeli 13.05.2020 - 13:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Sokak sokak coronavirüs haritası

Son dakika haberlere göre Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulamasına güncelleme getirdi. Yeni güncelleme ile "güvenli alan" adında barkod sistemi entegre edildi. İşte İstanbul'un birçok noktasının corona virüs vaka yoğunluk haritası... Uygulama ile kullanıcılar sadece yakın çevresindeki değil, diğer tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor. Sağlık Bakanlığı'nca hazırlanan, 'Hayat Eve Sığar' mobil uygulaması bir süredir Android ve App Store platformlarında yayında. Uygulama, corona virüsü testi pozitif olan kişilerin yoğun olarak bulundukları bölgeleri gösteriyor. Yeni güncelleme ile uygulamaya "güvenli alan" adında barkod sistemi de entegre edildi.

Son dakika haberlere göre Sağlık Bakanlığı, "Hayat Eve Sığar" uygulamasına güncelleme getirdi. Yeni güncelleme ile "güvenli alan" adında barkod sistemi entegre edildi. İşte İstanbul'un birçok noktasının corona virüs vaka yoğunluk haritası...
Uygulama ile kullanıcılar sadece yakın çevresindeki değil, diğer tüm illerdeki vaka yoğunluklarını da görebiliyor. Sağlık Bakanlığı'nca hazırlanan, 'Hayat Eve Sığar' mobil uygulaması bir süredir Android ve App Store platformlarında yayında.

Uygulama, corona virüsü testi pozitif olan kişilerin yoğun olarak bulundukları bölgeleri gösteriyor. Yeni güncelleme ile uygulamaya "güvenli alan" adında barkod sistemi de entegre edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.