Sokak Hayvanları Aç Kalmadı!

Kocaeli 07.01.2015 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sokak Hayvanları Aç Kalmadı!

Büyükşehir, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarını da unutmadı. Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına kuru mama bırakıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, bölgemizi etkisi altına alan soğuk kış şartlarında sokak hayvanlarını da unutmadı. Veteriner Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sert geçen kış şartlarında sokak hayvanlarının aç kalmamaları için belirli noktalara 600 kg kuru mama bıraktı.   YEMPATİLER YEM DOLDU Veteriner Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmalar kapsamında Gebze, Umuttepe, Kartepe ve İzmit bölgesinde bulunan Yempati alanlarının taze mama ihtiyacını karşıladı. Kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına kar üstüne kuru mama döküldü. Kuru mama dökülen alanlarda hayvanlar rahat bir şekilde beslendi.
Büyükşehir, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarını da unutmadı. Yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına kuru mama bırakıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, bölgemizi etkisi altına alan soğuk kış şartlarında sokak hayvanlarını da unutmadı. Veteriner Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sert geçen kış şartlarında sokak hayvanlarının aç kalmamaları için belirli noktalara 600 kg kuru mama bıraktı.

 

YEMPATİLER YEM DOLDU

Veteriner Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmalar kapsamında Gebze, Umuttepe, Kartepe ve İzmit bölgesinde bulunan Yempati alanlarının taze mama ihtiyacını karşıladı. Kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına kar üstüne kuru mama döküldü. Kuru mama dökülen alanlarda hayvanlar rahat bir şekilde beslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.