SON DAKİKA GELİŞMESİ

Kocaeli 28.07.2015 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SON DAKİKA GELİŞMESİ

"Her yeri patlattık, sıra Kocaeli ve Bilecik'te" dediği öne sürülen kadın hakkında son dakika gelişmesi yaşandı.

Kocaeli ve Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü teyakkuza geçen 'canlı bomba' şüphelisi evden kaçan bir kadın çıktı. "HER YERİ PATLATTIK" Edinilen bilgiye göre, dün Kocaeli'de polise gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nü uyararak dikkatli olmalarını istedi. Kocaeli Emniyeti'ne gelen ihbarda, bir kadının eşkali verilerek bayanın "Her yeri patlattık, sıra Kocaeli ve Bilecik'te" dediği öne sürüldü. EKİPLER ALARMA GEÇTİ Bu ihbar üzerine alarma geçen ekipler, Bilecik polisine haber verdi. Ekipler, birimleri anons yaparak uyardılar. Daha sonra 2 ilde yapılan detaylı aramalar ve incelemeler sonucu kadının, İzmit'te bulunan Demet K. (31) olduğu ortaya çıktı. AKLİ DENGESİ BOUK ÇIKTI Şahsın, Bilecik'ten İzmit'e kaçan engelli bir vatandaş olduğu tespit edilirken, İzmit'e gelen Bilecik Asayiş Şubesi ekibi akli dengesi bozuk olan şahsı teslim aldı. Engelli vatandaş Bilecik'teki ailesine götürülmek üzere yola çıktı. Ayrıca 31 yaşındaki kadının 4 gündür kayıp olduğu ve eşinden kaçarak Kocaeli'ne geldiği öğrenildi.
"Her yeri patlattık, sıra Kocaeli ve Bilecik'te" dediği öne sürülen kadın hakkında son dakika gelişmesi yaşandı.

Kocaeli ve Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü teyakkuza geçen 'canlı bomba' şüphelisi evden kaçan bir kadın çıktı.

"HER YERİ PATLATTIK"

Edinilen bilgiye göre, dün Kocaeli'de polise gelen bir ihbarı değerlendiren ekipler, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'nü uyararak dikkatli olmalarını istedi. Kocaeli Emniyeti'ne gelen ihbarda, bir kadının eşkali verilerek bayanın "Her yeri patlattık, sıra Kocaeli ve Bilecik'te" dediği öne sürüldü.

EKİPLER ALARMA GEÇTİ

Bu ihbar üzerine alarma geçen ekipler, Bilecik polisine haber verdi. Ekipler, birimleri anons yaparak uyardılar. Daha sonra 2 ilde yapılan detaylı aramalar ve incelemeler sonucu kadının, İzmit'te bulunan Demet K. (31) olduğu ortaya çıktı.

AKLİ DENGESİ BOUK ÇIKTI

Şahsın, Bilecik'ten İzmit'e kaçan engelli bir vatandaş olduğu tespit edilirken, İzmit'e gelen Bilecik Asayiş Şubesi ekibi akli dengesi bozuk olan şahsı teslim aldı. Engelli vatandaş Bilecik'teki ailesine götürülmek üzere yola çıktı. Ayrıca 31 yaşındaki kadının 4 gündür kayıp olduğu ve eşinden kaçarak Kocaeli'ne geldiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.