GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

SON DAKİKA...Lig 18 takımla oynanacak!

Spor 25.05.2020 - 14:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SON DAKİKA...Lig 18 takımla oynanacak!

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir ara verilen basketbolda flaş gelişmeler yaşanıyor. Avrupa basketbolunun dinamiklerinden olan EuroLeague ile EuroCup'ın geleceği belli oldu. Ülkemizi temsil eden kulüplerin de yer aldığı iki organizasyon bugün gerçekleştirilen toplantı ile iptal edildi. EuroLeague'e gelecek sezon aynı 18 takımla devam edileceği öğrenildi. Gelen son dakika haberine göre, lig yönetimi kulüpler ile görüş birliği sağlayarak bu sezonun iptal edilmesine karar verdi. EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu da toplantının başında ligin iptal edilmesi gerektiği yönünde kararını belirtmişti. Resmi kararın kısa bir süre içinde duyurulması planlanıyor.

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir ara verilen basketbolda flaş gelişmeler yaşanıyor. Avrupa basketbolunun dinamiklerinden olan EuroLeague ile EuroCup'ın geleceği belli oldu. Ülkemizi temsil eden kulüplerin de yer aldığı iki organizasyon bugün gerçekleştirilen toplantı ile iptal edildi. EuroLeague'e gelecek sezon aynı 18 takımla devam edileceği öğrenildi.

Gelen son dakika haberine göre, lig yönetimi kulüpler ile görüş birliği sağlayarak bu sezonun iptal edilmesine karar verdi. EuroLeague CEO'su Jordi Bertomeu da toplantının başında ligin iptal edilmesi gerektiği yönünde kararını belirtmişti. Resmi kararın kısa bir süre içinde duyurulması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.