Sonunda onlarda mahkemelik oldu

23.01.2015 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sonunda onlarda mahkemelik oldu

Geçtiğimiz yıllarda yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ünlü türkücü Alişan ile Demet Akalın'ın aralarından su sızmıyordu. Taki ikilinin arasına kara kedi girene kadar.

Demet Akalının kardeşi Emir Çağ Adanur kendine ait olan tweet hesabından 'Senide o travesti yeğenlerinide ben acıtacağım. 2013'ün en iyi düğün sanatçısı ödülünü ...' yazarak tweet atmasıyla tarafların kavgası çığ gibi büyümüştü.  Bu olayın üzerine ünlü türkücü Alişan, avukatı aracılığı ile savcılığa kişilik haklarına saldırı gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu. Dosyayı inceleyen savcı Emir Çağ Adanur hakkında kişilik haklarına saldırı gerekçesi ile ceza davası açılmasına karar verdi. 'Şüphelinin beyanına baş vurulmasının ardından incelenen soruşturmada hesabın kendisine ait oldugunu fakat şifresinin başkaları tarafından bilindigini dile getirsede hesabının kopyalandığına dair bir beyanı bulunmadığı ve şifrenin başkalarının tarafından bilinip kaldırılmadığı, sorumluluğu ortadan kaldırmadığı CMK 253/7 maddesi geregi uzlaşma sağlanamadığı anlaşılmakta. CMK 175/1 maddesi gereği iddianamenin kabülü ile şüphelinin üzerine atılı suçu nedeniyle yargılanmaının yapılarak eylemine uyan yukarıda belirlenen sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmasına karar verilmesi talep ve iddia olunur.'
Geçtiğimiz yıllarda yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ünlü türkücü Alişan ile Demet Akalın'ın aralarından su sızmıyordu. Taki ikilinin arasına kara kedi girene kadar.

Demet Akalının kardeşi Emir Çağ Adanur kendine ait olan tweet hesabından 'Senide o travesti yeğenlerinide ben

acıtacağım. 2013'ün en iyi düğün sanatçısı ödülünü ...' yazarak tweet atmasıyla tarafların kavgası çığ gibi büyümüştü. 

Bu olayın üzerine ünlü türkücü Alişan, avukatı aracılığı ile savcılığa kişilik haklarına saldırı gerekçesi ile suç duyurusunda bulundu. Dosyayı inceleyen savcı Emir Çağ Adanur hakkında kişilik haklarına saldırı gerekçesi ile ceza davası açılmasına karar verdi.

'Şüphelinin beyanına baş vurulmasının ardından incelenen soruşturmada hesabın kendisine ait oldugunu fakat şifresinin başkaları tarafından bilindigini dile getirsede hesabının kopyalandığına dair bir beyanı bulunmadığı ve şifrenin başkalarının tarafından bilinip kaldırılmadığı, sorumluluğu ortadan kaldırmadığı CMK 253/7 maddesi geregi uzlaşma sağlanamadığı anlaşılmakta.

CMK 175/1 maddesi gereği iddianamenin kabülü ile şüphelinin üzerine atılı suçu nedeniyle yargılanmaının yapılarak eylemine uyan yukarıda belirlenen sevk maddeleri uyarınca cezalandırılmasına karar verilmesi talep ve iddia olunur.'

Alişan ve Demet Akalın mahkemelik oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.