“Sorumluluk üstleneceğiz!”

Siyaset 17.06.2019 - 18:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Sorumluluk üstleneceğiz!”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısı ile yönetimini açıkladı. Toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, “Halkımızın, milletimizin devletimizin yarınlara emin adımlara yürümesi için sorumluluk üsteleneceğiz” dedi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Ellibeş, “Geçmiş dönem yöneticilerimiz istifa etmesine rağmen partimizi boş bırakmadılar, nöbet tuttular. İşte particilik, dava şuuru ve inanmışlık bu. Bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katarak büyük bir fedakârlık örneği göstererek çalışan, dışardan gelen saldırılara göğüs geren AK Parti iktidarının bugüne kadar sağladıklarını kimse görmezden gelemez. GÖNÜL GÖNÜLE Geçmişte kazanılan bu değerlerin gelecekte daha da arttırılarak devam etmesi adına biz teşkilat mensupları olarak sorumluluklarımızı üstleniyoruz. İlçe teşkilatlarımızla istişarelerimizi yaptık, sonunda bir yönetim oluşturduk.   Ekibimizle yapacağımız çalışmalarla partimizi Kocaeli’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Yönetim kurulumuzdan 50 kişiyi belirledik. Havuza gelen 300 kardeşimizde burada olabilirdi. Nihayetinde bu süreç içerisinde bir ekip oluşturulacaktı, bende bunu yaptım.  Kol kola gönül gönüle senkronize çalışmalar ile vazifelerimizi yerine getireceğiz.   BEKLENTİLERE KARŞILIK VERECEĞİZ Bu yönetim ne yapacak? Biz hedef olarak birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, birbirimize olan samimi iletişimi ve bağı güçlendirerek vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine karşılık vereceğiz. Onların üzüntülerini ve sevinçlerini paylaşarak gönül siyaseti yapacağız. İnandığımız davanın ne kadar kutsal bir dava olduğunun şuuru içerisineyiz. Halkımızın, milletimizin devletimizin yarınlara emin adımlara yürümesi için sorumluluk üsteleneceğiz. Bize inanan, bize güvenen herkesi mahcup etmeyeceğiz, onların inançlarını boşa çıkarmayacağız. ÖZVERİ İLE ÇALIŞACAĞIZ Gelecekte bu toplumun hak ettiği değerlerle birlikte yaşaması adına çalışacağız. Ben bir kez daha geçmişten bu güne teşkilatlarımızın her kademesinde görev alarak sorumluluk üstelenen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah göreceksiniz ki bu ekip dün teslim aldığı bayrağı üst noktalara taşıyacaktır. Hepimiz biriz, beraberiz, Kocaeli’yiz. Biz sizlerle beraber tüm ilçelerdeki örgütlenmiş teşkilat mensuplarımızla beraber bize inanan tüm kesimleri mutlu edeceğiz. Büyük bir özveri ile çalışacağız” diye konuştu. İŞTE YÖNETİM LİSTESİ; Mehmet Ellibeş, Abdulkadir Yılmaz, Ahmet Sönmez, Ali Haydar Muradoğlu, Alper Doğan, Ayşen Yılma, Berna Yenice Esen, Büşra Özbay, Emine Kurt Ersin Küçükateş, Ertekin Akbudak, Fatma Nilgün Erciyes, Fazıl Korkmaz, Ferit Yağız, Fevzi Mahmut Çelik, Halil Güngör Dokuzlar, Halit Çokan, Haluk Ercan, Hicran Bozkurt, İbrahim Gürsel, İbrahim Elgin, İlhan Yıldırım, İshak Yıldırım, Mehmet Fatih İşlek, Memet Zeki Canşi, Muharrem Top, Muharrem Küçük, Murat Arslan, Mustafa Usta, Mustafa Tırpan, Mustafa Yıldıztekin, Mustafa Çimen, Mustafa Karakoç,  Neslihan Erattır, Nuray Erdem, Ömer Efe, Recep Çalık, Recep Demir, Recep Kaya, Seda Kardaşlar Çelik, Selim Çoban, Samet Taşdelen, Serdar Bayram, Serkan Ateş, Şahin Talus, Şengül Karagöz, Şükran Özdemir, Tuba Erdemir, Veli Haldız, Yusuf Sami Çınar
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş İl Binası’nda düzenlediği basın toplantısı ile yönetimini açıkladı. Toplantıda konuşan Başkan Ellibeş, “Halkımızın, milletimizin devletimizin yarınlara emin adımlara yürümesi için sorumluluk üsteleneceğiz” dedi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Ellibeş, “Geçmiş dönem yöneticilerimiz istifa etmesine rağmen partimizi boş bırakmadılar, nöbet tuttular. İşte particilik, dava şuuru ve inanmışlık bu. Bu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gecesini gündüzüne katarak büyük bir fedakârlık örneği göstererek çalışan, dışardan gelen saldırılara göğüs geren AK Parti iktidarının bugüne kadar sağladıklarını kimse görmezden gelemez.

GÖNÜL GÖNÜLE

Geçmişte kazanılan bu değerlerin gelecekte daha da arttırılarak devam etmesi adına biz teşkilat mensupları olarak sorumluluklarımızı üstleniyoruz. İlçe teşkilatlarımızla istişarelerimizi yaptık, sonunda bir yönetim oluşturduk.   Ekibimizle yapacağımız çalışmalarla partimizi Kocaeli’nde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Yönetim kurulumuzdan 50 kişiyi belirledik. Havuza gelen 300 kardeşimizde burada olabilirdi. Nihayetinde bu süreç içerisinde bir ekip oluşturulacaktı, bende bunu yaptım.  Kol kola gönül gönüle senkronize çalışmalar ile vazifelerimizi yerine getireceğiz.  

BEKLENTİLERE KARŞILIK VERECEĞİZ

Bu yönetim ne yapacak? Biz hedef olarak birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, birbirimize olan samimi iletişimi ve bağı güçlendirerek vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine karşılık vereceğiz. Onların üzüntülerini ve sevinçlerini paylaşarak gönül siyaseti yapacağız. İnandığımız davanın ne kadar kutsal bir dava olduğunun şuuru içerisineyiz. Halkımızın, milletimizin devletimizin yarınlara emin adımlara yürümesi için sorumluluk üsteleneceğiz. Bize inanan, bize güvenen herkesi mahcup etmeyeceğiz, onların inançlarını boşa çıkarmayacağız.

ÖZVERİ İLE ÇALIŞACAĞIZ

Gelecekte bu toplumun hak ettiği değerlerle birlikte yaşaması adına çalışacağız. Ben bir kez daha geçmişten bu güne teşkilatlarımızın her kademesinde görev alarak sorumluluk üstelenen tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah göreceksiniz ki bu ekip dün teslim aldığı bayrağı üst noktalara taşıyacaktır. Hepimiz biriz, beraberiz, Kocaeli’yiz. Biz sizlerle beraber tüm ilçelerdeki örgütlenmiş teşkilat mensuplarımızla beraber bize inanan tüm kesimleri mutlu edeceğiz. Büyük bir özveri ile çalışacağız” diye konuştu.

İŞTE YÖNETİM LİSTESİ;

Mehmet Ellibeş, Abdulkadir Yılmaz, Ahmet Sönmez, Ali Haydar Muradoğlu, Alper Doğan, Ayşen Yılma, Berna Yenice Esen, Büşra Özbay, Emine Kurt Ersin Küçükateş, Ertekin Akbudak, Fatma Nilgün Erciyes, Fazıl Korkmaz, Ferit Yağız, Fevzi Mahmut Çelik, Halil Güngör Dokuzlar, Halit Çokan, Haluk Ercan, Hicran Bozkurt, İbrahim Gürsel, İbrahim Elgin, İlhan Yıldırım, İshak Yıldırım, Mehmet Fatih İşlek, Memet Zeki Canşi, Muharrem Top, Muharrem Küçük, Murat Arslan, Mustafa Usta, Mustafa Tırpan, Mustafa Yıldıztekin, Mustafa Çimen, Mustafa Karakoç,  Neslihan Erattır, Nuray Erdem, Ömer Efe, Recep Çalık, Recep Demir, Recep Kaya, Seda Kardaşlar Çelik, Selim Çoban, Samet Taşdelen, Serdar Bayram, Serkan Ateş, Şahin Talus, Şengül Karagöz, Şükran Özdemir, Tuba Erdemir, Veli Haldız, Yusuf Sami Çınar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.