19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sorumlusu MHP olur

Gebze 23.08.2015 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sorumlusu MHP olur

Gebze Ak Parti 69.İlçe Danışma Toplantısında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Önemli açıklamalarda bulundu.

Bakam Işık, "Türkiye teröre asla boyun eğmez, Türkiye asla teröre taviz vermez. Bizim sabrımızı, bizim kardeşlik içerisinde bu süreci sonuçlandırma arzumuzu ve azmimizi yanlış okuyanlar bedelini görüyor ve bu bedeli bunlara ödetmeye devam edeceğiz" dedi. MHP’YE YÜKLENDİ Bakan Işık, "Eğer MHP, HDP'nin hükümette yer almasını istemiyorsa, yarın akşama (dün) kadar meclisten seçim kararı alınarak seçime gitmenin önünü açmalıdır. Yoksa o üç bakanlığın HDP'de olmasının vebalini de günahını da sorumluluğunu da MHP taşıyacaktır" dedi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, terör örgütüne tarihindeki en büyük darbenin bu son bir aylık süreçte vurulduğunu, bu mücadelenin terör örgütüne diz çöktürene kadar devam edeceğini belirterek, "Türkiyeteröre asla boyun eğmez, Türkiye asla teröre taviz vermez. Bizim sabrımızı, bizim kardeşlik içerisinde bu süreci sonuçlandırma arzumuzu ve azmimizi yanlış okuyanlar bedelini görüyor ve bu bedeli bunlara ödetmeye devam edeceğiz" dedi.
Gebze Ak Parti 69.İlçe Danışma Toplantısında Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Önemli açıklamalarda bulundu.

Bakam Işık, "Türkiye teröre asla boyun eğmez, Türkiye asla teröre taviz vermez. Bizim sabrımızı, bizim kardeşlik içerisinde bu süreci sonuçlandırma arzumuzu ve azmimizi yanlış okuyanlar bedelini görüyor ve bu bedeli bunlara ödetmeye devam edeceğiz" dedi.

MHP’YE YÜKLENDİ

Bakan Işık, "Eğer MHPHDP'nin hükümette yer almasını istemiyorsa, yarın akşama (dün) kadar meclisten seçim kararı alınarak seçime gitmenin önünü açmalıdır. Yoksa o üç bakanlığın HDP'de olmasının vebalini de günahını da sorumluluğunu da MHP taşıyacaktır" dedi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, terör örgütüne tarihindeki en büyük darbenin bu son bir aylık süreçte vurulduğunu, bu mücadelenin terör örgütüne diz çöktürene kadar devam edeceğini belirterek, "Türkiyeteröre asla boyun eğmez, Türkiye asla teröre taviz vermez. Bizim sabrımızı, bizim kardeşlik içerisinde bu süreci sonuçlandırma arzumuzu ve azmimizi yanlış okuyanlar bedelini görüyor ve bu bedeli bunlara ödetmeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.