SORUNLAR LİSTE HALİNDE

Dilovası 08.12.2016 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

SORUNLAR LİSTE HALİNDE

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla kurulan ve hemen hemen her hafta ayrı bir mahalleye giderek sorunları yerinde tespit edip yerinde çözüm üretilmesi için oluşturulan mahalle komisyonlarının bu haftaki durağı Demirciler, Çerkeşli, Köseler ve Tepecik mahalleleri oldu.   KOMİSYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Dilovası Belediyesi bünyesinde kurulan mahalle komisyonları çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın önerisiyle oluşturulan mahalle komisyonlarında Belediye Başkan Yardımcıları, bulundukları mahallelerin meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve belediye teknik ekipleri yer alıyor. Komisyonun bu haftaki durağı ise Dilovası’nın yeni mahalleleri olan Demirciler, Çerkeşli, Köseler ve Tepecik mahalleleri oldu.    SORUNLAR LİSTE HALİNE GETİRİLDİ Demirciler, Çerkeşli, Köseler ve Tepecik Mahallelerini sokak sokak gezen komisyon incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelen komisyon üyeleri mahalle sorunlarını yerinde inceledi ve çözüm önerileri sunulurken, sorunların listesi tek tek not alındı.   MAHALLELİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN  Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediyesi tarafından Demirciler ve Çerkeşli Mahallelerinde başlatılan alt yapı çalışmalarını da inceleyen komisyon vatandaşlarla da bir araya geldiler. Mahalleliler devam alt yapı çalışmalarının mahalleleri için çok önemli olduğunu belirterek teşekkürlerini iletirken, çalışmaların kısa sürede bitirilip üst yapısının yapılması ile daha güzel bir mahallede yaşayacaklarını dile getirdiler. Ayrıca mahallerinde bulunan görüntü kirliliğinin de temizlik ekipleri tarafından yapılacak çalışma ile düzenlenmesini istediler.   OYUN PARKLARI YENİDEN DÜZENLENECEK Ayrıca mahallelerde bulunan çocuk parklarını da inceleyen ekip çocuk oyun grupları eksik yâda kırık olan parklarda bir an önce yenilenmesi talimatı verildi. 

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatıyla kurulan ve hemen hemen her hafta ayrı bir mahalleye giderek sorunları yerinde tespit edip yerinde çözüm üretilmesi için oluşturulan mahalle komisyonlarının bu haftaki durağı Demirciler, Çerkeşli, Köseler ve Tepecik mahalleleri oldu.
 
KOMİSYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Dilovası Belediyesi bünyesinde kurulan mahalle komisyonları çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın önerisiyle oluşturulan mahalle komisyonlarında Belediye Başkan Yardımcıları, bulundukları mahallelerin meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri ve belediye teknik ekipleri yer alıyor. Komisyonun bu haftaki durağı ise Dilovası’nın yeni mahalleleri olan Demirciler, Çerkeşli, Köseler ve Tepecik mahalleleri oldu. 
 
SORUNLAR LİSTE HALİNE GETİRİLDİ
Demirciler, Çerkeşli, Köseler ve Tepecik Mahallelerini sokak sokak gezen komisyon incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla da bir araya gelen komisyon üyeleri mahalle sorunlarını yerinde inceledi ve çözüm önerileri sunulurken, sorunların listesi tek tek not alındı.
 
MAHALLELİ ALT YAPI ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN 
Kocaeli Büyükşehir ve Dilovası Belediyesi tarafından Demirciler ve Çerkeşli Mahallelerinde başlatılan alt yapı çalışmalarını da inceleyen komisyon vatandaşlarla da bir araya geldiler. Mahalleliler devam alt yapı çalışmalarının mahalleleri için çok önemli olduğunu belirterek teşekkürlerini iletirken, çalışmaların kısa sürede bitirilip üst yapısının yapılması ile daha güzel bir mahallede yaşayacaklarını dile getirdiler. Ayrıca mahallerinde bulunan görüntü kirliliğinin de temizlik ekipleri tarafından yapılacak çalışma ile düzenlenmesini istediler.
 
OYUN PARKLARI YENİDEN DÜZENLENECEK
Ayrıca mahallelerde bulunan çocuk parklarını da inceleyen ekip çocuk oyun grupları eksik yâda kırık olan parklarda bir an önce yenilenmesi talimatı verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.