Söylemez Ailesi Çok Mutlu

Darıca 04.10.2015 - 21:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Söylemez Ailesi Çok Mutlu

Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez'in Sancaktepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen düğün töreni adeta protokol rekoru kırdı.

Düğün töreninde aynı zamanda nikah kıyımıda gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak'ın kıydığı nikah töreni sonrası davetliler gecenin geç saatlerine kadar oyun havaları eşliğinde eğlendi. Semazen gösterilerinin de yer aldığı düğünde Maltepe Halk Oyunları Ekibi de bir gösteri yaptı. Düğüne Darıca Belediye Başkanı ŞÜkrü Karabacaj, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayren,Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca G. Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıcalı Mahalle Muhtarları, ve Söylemez Ailesi'nin yakınları katıldı. HEDEF GAZETESİ OLARAK SÖYLEMEZ AİLESİNE HAYIRLI OLSUN DİYORUZ: Haber ile ilgili geniş fotoğraf ve detay HEDEF GAZETESİ'NDE
Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez'in Sancaktepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen düğün töreni adeta protokol rekoru kırdı.

Düğün töreninde aynı zamanda nikah kıyımıda gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak'ın kıydığı nikah töreni sonrası davetliler gecenin geç saatlerine kadar oyun havaları eşliğinde eğlendi. Semazen gösterilerinin de yer aldığı düğünde Maltepe Halk Oyunları Ekibi de bir gösteri yaptı. Düğüne Darıca Belediye Başkanı ŞÜkrü Karabacaj, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Çelik, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayren,Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca G. Kulüp Başkanı Abdullah Örs, Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Darıcalı Mahalle Muhtarları, ve Söylemez Ailesi'nin yakınları katıldı.

HEDEF GAZETESİ OLARAK SÖYLEMEZ AİLESİNE HAYIRLI OLSUN DİYORUZ: Haber ile ilgili geniş fotoğraf ve detay HEDEF GAZETESİ'NDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.