19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Söz Gebzelilerin!

Gebze 24.07.2019 - 18:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Söz Gebzelilerin!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği Halk Günleri kapsamında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Büyükgöz, “Makamın asıl sahibi vatandaş, bizler sadece vekalet ediyoruz” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği Halk Günleri kapsamında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Gebze Belediye binasında gerçekleştirilen Halk Günleri kapsamında Gebzeli hemşerilerini dinleyen Başkan Büyükgöz, vatandaşların dertlerini dinliyor, taleplerini alıyor, önerilini değerlendiriyor. Haftanın bir gününü Halk Gününe ayıran Başkan Büyükgöz, aynı zamanda talepler doğrultusunda makamında da Gebzeli hemşerileriyle görüşüyor. MAKAMIN ASIL SAHİBİ VATANDAŞ Başkanlık makamının kapılarının Gebzeli hemşerilerine sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebzeli hemşerilerimiz bizleri bu göreve layık gördü. Tek gayemiz Gebzeli hemşerilerimize ve bölgemize hizmet etmek. Bu doğrultuda düzenlediğimiz Halk Günleri ile hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Her zaman ulaşılabilir başkan olacağımı ifade ettim. Bu doğrultuda da çalışmalarımız aralıksız sürecek. Gebzeli hemşerilerimizle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Makamın asıl sahibi vatandaş, bizler sadece vekalet ediyoruz” diye konuştu. TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞIYORUZ Büyükgöz konuşmasının devamında, “Biz burada vatandaşlarımızın bire bir, özel sorunlarını, bire bir mahalleleri ile ilgili veya belediyemiz ile ilgili isteklerini, taleplerini aldık. Bugün de vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu teşekkür için gelmişti. Bir olmaya, vatandaşlarımıza hizmet etmeye canla başla çıkmış olduğumuz bu yolda, tüm belediyemizin personelleri ile 24 saat mesai mefhumu gözetmeden emirlerindeyiz, hizmetlerindeyiz. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış oluyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. Gebze’nin sorunlarını çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız” ifadelerine yer verdi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği Halk Günleri kapsamında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Büyükgöz, “Makamın asıl sahibi vatandaş, bizler sadece vekalet ediyoruz” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz düzenlediği Halk Günleri kapsamında Gebzeli hemşerileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Gebze Belediye binasında gerçekleştirilen Halk Günleri kapsamında Gebzeli hemşerilerini dinleyen Başkan Büyükgöz, vatandaşların dertlerini dinliyor, taleplerini alıyor, önerilini değerlendiriyor. Haftanın bir gününü Halk Gününe ayıran Başkan Büyükgöz, aynı zamanda talepler doğrultusunda makamında da Gebzeli hemşerileriyle görüşüyor.

MAKAMIN ASIL SAHİBİ VATANDAŞ

Başkanlık makamının kapılarının Gebzeli hemşerilerine sonuna kadar açık olduğunu ifade eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Gebzeli hemşerilerimiz bizleri bu göreve layık gördü. Tek gayemiz Gebzeli hemşerilerimize ve bölgemize hizmet etmek. Bu doğrultuda düzenlediğimiz Halk Günleri ile hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Her zaman ulaşılabilir başkan olacağımı ifade ettim. Bu doğrultuda da çalışmalarımız aralıksız sürecek. Gebzeli hemşerilerimizle bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. Makamın asıl sahibi vatandaş, bizler sadece vekalet ediyoruz” diye konuştu.

TÜM GAYRETİMİZLE ÇALIŞIYORUZ

Büyükgöz konuşmasının devamında, “Biz burada vatandaşlarımızın bire bir, özel sorunlarını, bire bir mahalleleri ile ilgili veya belediyemiz ile ilgili isteklerini, taleplerini aldık. Bugün de vatandaşlarımızın büyük bir çoğunluğu teşekkür için gelmişti. Bir olmaya, vatandaşlarımıza hizmet etmeye canla başla çıkmış olduğumuz bu yolda, tüm belediyemizin personelleri ile 24 saat mesai mefhumu gözetmeden emirlerindeyiz, hizmetlerindeyiz. Bu tür toplantılarla bir eksik varsa bunu bizzat yerinde görüp tespit etme şansını yakalamış oluyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini de öğrenmiş oluyoruz. Onların da sorunlarını da çözebilirsek daha çok mutlu oluyoruz. Gebze’nin sorunlarını çözebilmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.