Sözleşmeli personeller dikkat!

Ekonomi 28.03.2018 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sözleşmeli personeller dikkat!

İçişleri Bakanlığında sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişikliğe gidildi..

"Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar", Maliye Bakanlığının yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İçişleri Bakanlığı ve bağlı kuruluşları adına vize edilen sözleşmeli personel pozisyonlarında avukat, gemi adamı, kaptan, pilot, tabip, uçuş teknisyeni gibi unvanlara ilişkin pozisyonlar ile yabancı uyruklu personel ve yurt dışındaki sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılacak alımlarda KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek adaylar arasından sınav başarı sırasına göre yerleştirme yapılacak.
İçişleri Bakanlığında sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişikliğe gidildi..

"Sözleşmeli  Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar", Maliye Bakanlığının yazısı üzerine Bakanlar Kurulunca kararlaştırıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre,  ve bağlı kuruluşları adına vize edilen sözleşmeli personel pozisyonlarında avukat, gemi adamı, kaptan, pilot, tabip, uçuş teknisyeni gibi unvanlara ilişkin pozisyonlar ile yabancı uyruklu personel ve yurt dışındaki sözleşmeli personel pozisyonlarına yapılacak alımlarda KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenecek adaylar arasından sınav başarı sırasına göre yerleştirme yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.