SP Çayırova’dan Gözen ve Aldemir’e ziyaret!

Siyaset 06.10.2020 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Çayırova’dan Gözen ve Aldemir’e ziyaret!

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve yönetim kurulu, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi’nin ziyaretinden Aksu’ya teşkilat başkanı Fatih Karabulut, eğitim başkanı Sinan Aydemir, STK başkanı Erdal Durdağ, seçim işleri başkanı Battal Öztürk eşlik etti. İlk olarak Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret eden Saadet’li heyet burada Çayırova hakkında fikir alış verişinde bulundu. Aksu, ‘yapılan siyasi, kültürel, sosyal kısacası her çalışmada merkezine insanı koyan hizmetleri ilke edinmiş bir siyasi partiyiz. Bu bağlamda bundan sonrada ilçemizin tüm kurumlarıyla hizmet odaklı çalışmalarda üzerimize düşeni her zaman olduğu gibi yine yapacağımızı belirtmek isterim. Gayesi insan odaklı hizmet olan bizler siz resmi kurumlarımıza bu süreçte her zaman yardımcı olacağımızı da ifade etmek istiyorum’ dedi. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Çayırova ilçe Kaymakamı Hasan Gözen, Aksu ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. GÖZEN’İN ARDINDAN ALDEMİR’E GİTTİLER Kaymakam Gözen’in ardından Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Tuncel Aldemir'e tebrik ziyareti gerçekleştiren Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve yönetimi Çayırova hakkında sohbet ederek, fikir alış verişinde bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Aksu; “Salgın sürecinin başından bu yana yoğun mesai harcayan tüm emniyet personeline teşekkür ediyorum. Ayrıca Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Tuncel Aldemir’in yeni görevinin hem kendisine ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve yönetim kurulu, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Saadet Partisi’nin ziyaretinden Aksu’ya teşkilat başkanı Fatih Karabulut, eğitim başkanı Sinan Aydemir, STK başkanı Erdal Durdağ, seçim işleri başkanı Battal Öztürk eşlik etti.

İlk olarak Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’i ziyaret eden Saadet’li heyet burada Çayırova hakkında fikir alış verişinde bulundu. Aksu, ‘yapılan siyasi, kültürel, sosyal kısacası her çalışmada merkezine insanı koyan hizmetleri ilke edinmiş bir siyasi partiyiz. Bu bağlamda bundan sonrada ilçemizin tüm kurumlarıyla hizmet odaklı çalışmalarda üzerimize düşeni her zaman olduğu gibi yine yapacağımızı belirtmek isterim. Gayesi insan odaklı hizmet olan bizler siz resmi kurumlarımıza bu süreçte her zaman yardımcı olacağımızı da ifade etmek istiyorum’ dedi. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Çayırova ilçe Kaymakamı Hasan Gözen, Aksu ve ekibine ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

GÖZEN’İN ARDINDAN ALDEMİR’E GİTTİLER

Kaymakam Gözen’in ardından Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Tuncel Aldemir'e tebrik ziyareti gerçekleştiren Saadet Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yusuf Aksu ve yönetimi Çayırova hakkında sohbet ederek, fikir alış verişinde bulundular. Ziyarette konuşan Başkan Aksu; “Salgın sürecinin başından bu yana yoğun mesai harcayan tüm emniyet personeline teşekkür ediyorum. Ayrıca Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Tuncel Aldemir’in yeni görevinin hem kendisine ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.