19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SP Çayırova’dan Kızılay’a destek!

Çayırova 20.05.2020 - 13:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Çayırova’dan Kızılay’a destek!

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı ve Türk Kızılay’ı Çayırova şubesi yarın “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” adıyla kan bağışı kampanyası düzenleyecek. 16.00 / 24.00 saatleri arasında düzenlenecek kan bağışı kampanyası, Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı binası önünde (Vakıfbank yanı) gerçekleşecek. Konuyla alakalı Saadet Partisinden yazılı bir açıklama yapıldı. Saadet Partisi ve Kızılay ortaklığıyla yapılacak olan kampanyanın faydalı olacağı belirtilirken şunlar ifade edildi. KIZILAY'IN YANINDAYIZ DESTEKÇİSİYİZ Saadet Partisi olarak her zaman Kızılay’ın yanında ve destekçisiyiz. Dünyayı etkisi altına alan korona salgını sebebiyle Türk Kızılay’ı her zamankinden daha yoğun bir çalışma temposunun içerisinde bulunmaktadır. Daha öncede birçok kez Kızılay ile ortak çalışmalar gerçekleştirdik. Saadet Partisi olarak Çayırova’lı hemşerilerimiz ile birlikte yine seferber olacağız. Partimizin STK birimi tarafından kan stokları bu süreçte ciddi manada azalan ve kan bağışına acil ihtiyacı olan Kızılay’a destek amaçlı bir çalışma ortaya konuldu. Çayırova halkı duyarlı bir millettir. ‘’Kan bağışı hayat kurtarır’’ mantığıyla davranarak elinden gelen desteği verecektir. Kan bağışının önemini başımıza gelmeden bilmeli ve Kızılay’a destek olmalıyız. Tüm halkımızı bu kampanyaya davet ediyoruz.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı ve Türk Kızılay’ı Çayırova şubesi yarın “Kan Bağışı Hayat Kurtarır” adıyla kan bağışı kampanyası düzenleyecek. 16.00 / 24.00 saatleri arasında düzenlenecek kan bağışı kampanyası, Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanlığı binası önünde (Vakıfbank yanı) gerçekleşecek. Konuyla alakalı Saadet Partisinden yazılı bir açıklama yapıldı. Saadet Partisi ve Kızılay ortaklığıyla yapılacak olan kampanyanın faydalı olacağı belirtilirken şunlar ifade edildi.

KIZILAY'IN YANINDAYIZ DESTEKÇİSİYİZ

Saadet Partisi olarak her zaman Kızılay’ın yanında ve destekçisiyiz. Dünyayı etkisi altına alan korona salgını sebebiyle Türk Kızılay’ı her zamankinden daha yoğun bir çalışma temposunun içerisinde bulunmaktadır. Daha öncede birçok kez Kızılay ile ortak çalışmalar gerçekleştirdik. Saadet Partisi olarak Çayırova’lı hemşerilerimiz ile birlikte yine seferber olacağız. Partimizin STK birimi tarafından kan stokları bu süreçte ciddi manada azalan ve kan bağışına acil ihtiyacı olan Kızılay’a destek amaçlı bir çalışma ortaya konuldu. Çayırova halkı duyarlı bir millettir. ‘’Kan bağışı hayat kurtarır’’ mantığıyla davranarak elinden gelen desteği verecektir. Kan bağışının önemini başımıza gelmeden bilmeli ve Kızılay’a destek olmalıyız. Tüm halkımızı bu kampanyaya davet ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.