SP Darıca’da ‘Siyaset Okulu’ başladı!

Darıca 09.03.2020 - 12:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

SP Darıca’da ‘Siyaset Okulu’ başladı!

Saadet Partisi Darıca ilçe Başkanlığı siyaset okulu derslerine başladı. İnsan tanıma sanatı ve iletişim konulu derse ilçe yönetimi de katıldı. İlçe Eğitim Başkanı Metin Aküz Yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi sürekli eğitim ile kendini geliştiren yeniliklere açık ve dinamik bir partidir Bu yıl Tüm ilçelerimizde başlattığımız siyaset okulu eğitimleri ile genç ve dinamik kadromuzu daha nitelikli hale getirmeye ve ilçemize ilimize daha iyi hizmet etmeyi amaçlıyoruz” dedi SERTİFİKALI EĞİTİM Aküz, katılanlara sertifikalar verileceğini de belirterek, “Temmuz ayına kadar sürecek olan eğitimlere alanında uzman siyaset, bilimci ve kişisel gelişim Uzmanları eğitmen olarak atılacak. Her ilçede ayrı ayrı yapılan eğitimler sonucunda katılanlara sertifikalar verilecek.” dedi.

Saadet Partisi Darıca ilçe Başkanlığı siyaset okulu derslerine başladı. İnsan tanıma sanatı ve iletişim konulu derse ilçe yönetimi de katıldı. İlçe Eğitim Başkanı Metin Aküz Yaptığı açıklamada, “Saadet Partisi sürekli eğitim ile kendini geliştiren yeniliklere açık ve dinamik bir partidir Bu yıl Tüm ilçelerimizde başlattığımız siyaset okulu eğitimleri ile genç ve dinamik kadromuzu daha nitelikli hale getirmeye ve ilçemize ilimize daha iyi hizmet etmeyi amaçlıyoruz” dedi

SERTİFİKALI EĞİTİM

Aküz, katılanlara sertifikalar verileceğini de belirterek, “Temmuz ayına kadar sürecek olan eğitimlere alanında uzman siyaset, bilimci ve kişisel gelişim Uzmanları eğitmen olarak atılacak. Her ilçede ayrı ayrı yapılan eğitimler sonucunda katılanlara sertifikalar verilecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.