19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

SP’Lİ AKSU, MAHALLELERİ ZİYARET EDİYOR

Çayırova 08.01.2018 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SP’Lİ AKSU, MAHALLELERİ ZİYARET EDİYOR

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Mahalle teşkilatlarının haftalık toplantılarını ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Mahalle teşkilatlarının haftalık toplantılarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Aksu, ‘’aldanmadan, aldatmadan Milli Görüş çizgisinden bir milim dahi sapmadan, ilk gün ki aşk ve azimle, bir kesimin değil tüm insanlığın saadeti, huzuru ve refahı için seçim zamanları değil her daim ilkelerimizden taviz vermeden çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi. İNANCIMIZIN GEREĞİNİ YAPIYORUZ Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, mahalle teşkilatlarının çalışmalarına ağırlık vermeye devam ediyor. Teşkilat başkanı Murat Demiral ile birlikte dokuz mahalleninde haftalık toplantılarına katılarak mahalle yönetimlerinin yaptığı çalışmaları takip eden Aksu, ‘’Milli Görüş hareketinin temsilcileri olarak bizler yaratılış gayemizden gelen inançla tüm insanlığın saadeti için çalışmaya mecburuz. Siyasi ikbal için yâda belirli bir zümrenin saadeti için değil başta İslam alemi olmak üzere yer yüzüne hakkın hakim olması ve tüm insanlığın huzura ermesi için bu çalışmaları yapmak zorundayız. Biz üzerimize düşeni yapacağız takdir Allah’tan. Yani bizler seferden sorumluyuz zaferden değil’’ dedi. Aksu açıklamalarına şöyle devam etti. GERÇEK GÜNDEME DÖNÜLMELİ Halkımızda ‘’Ülke olarak biz nereye gidiyoruz’’ endişesi, İktidar hükümetinde ise biz nasıl seçim kazanacağız korkusu var. Bundan dolayı Türkiye'de sorunların düşünülmesini ve gerçek çözüm fikirlerinin gündeme gelmesi istenmiyor. Bu sebepten insanlarımızı kutuplaştırıyorlar ve insanları gerçek gündemden uzak tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bugün ülkemizin gerçek gündemleri ekonomik sıkıntılar, bölgesel sıkıntılar ve İslam aleminin dağılmış bir yapıda olmasıdır. Esnafın durumu ortada, kime dokunsanız feryat ediyor. Böylesine önemli konularla karşı karşıya iken suni gündemlerden uzaklaşıp gerçek sorunlarımıza gereken hassasiyeti göstermek mecburiyetindeyiz. Bunlar yaşanırken hükümet yönetimi iyi şeylerde yapıyor fakat yapılanlar günü kurtarmaya çalışan adımlar dışında ciddi adımlar olmuyor. Bu böyle gitmez. İlçemizde mahallemizde gördüğümüz ve yaşadığımız bütün sıkıntılar tepeden aşağı doğru gelen siyasi beceriksizlik eseridir. Ülkemizin siyasi, ahlaki, ekonomi ve kültürel olarak zor bir dönemden geçtiğinin farkındayız. Bugün bu eleştirileri yaptığımızda gün eleştiri değil birlik zamanıdır diyorlar. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini sizden çok biz düşünüyoruz. Bugünlere gelmemek için, ülkemizin birliğinin bozulmaması için yıllardır uyarılarda ve çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Bize gülerek biz bu işi çok çok iyi biliyoruz diyenlerin geldiği nokta ortadadır. FETÖ örneğinde olduğu gibi, bunların iç yüzünü anlatırken bu arkadaşlar ‘’fetönün onayından geçmeyeni devletin hiçbir kademesine sokmayız’’ diyorlardı. Yani fetöyü devletin en uç noktalarına kadar siz soktunuz siz… Dedi. Aksu sözlerini şöyle noktaladı. ‘’Yeni ve adil bir sistemin tesis edilmesi kaçınılmazdır ve bunu da başarabilecek tek siyasi yapılanma Saadet Partisidir’’ dedi.
Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Mahalle teşkilatlarının haftalık toplantılarını ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, Mahalle teşkilatlarının haftalık toplantılarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Aksu, ‘’aldanmadan, aldatmadan Milli Görüş çizgisinden bir milim dahi sapmadan, ilk gün ki aşk ve azimle, bir kesimin değil tüm insanlığın saadeti, huzuru ve refahı için seçim zamanları değil her daim ilkelerimizden taviz vermeden çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi.

İNANCIMIZIN GEREĞİNİ YAPIYORUZ

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, mahalle teşkilatlarının çalışmalarına ağırlık vermeye devam ediyor. Teşkilat başkanı Murat Demiral ile birlikte dokuz mahalleninde haftalık toplantılarına katılarak mahalle yönetimlerinin yaptığı çalışmaları takip eden Aksu, ‘’Milli Görüş hareketinin temsilcileri olarak bizler yaratılış gayemizden gelen inançla tüm insanlığın saadeti için çalışmaya mecburuz. Siyasi ikbal için yâda belirli bir zümrenin saadeti için değil başta İslam alemi olmak üzere yer yüzüne hakkın hakim olması ve tüm insanlığın huzura ermesi için bu çalışmaları yapmak zorundayız. Biz üzerimize düşeni yapacağız takdir Allah’tan. Yani bizler seferden sorumluyuz zaferden değil’’ dedi. Aksu açıklamalarına şöyle devam etti.

GERÇEK GÜNDEME DÖNÜLMELİ

Halkımızda ‘’Ülke olarak biz nereye gidiyoruz’’ endişesi, İktidar hükümetinde ise biz nasıl seçim kazanacağız korkusu var. Bundan dolayı Türkiye'de sorunların düşünülmesini ve gerçek çözüm fikirlerinin gündeme gelmesi istenmiyor. Bu sebepten insanlarımızı kutuplaştırıyorlar ve insanları gerçek gündemden uzak tutmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bugün ülkemizin gerçek gündemleri ekonomik sıkıntılar, bölgesel sıkıntılar ve İslam aleminin dağılmış bir yapıda olmasıdır. Esnafın durumu ortada, kime dokunsanız feryat ediyor. Böylesine önemli konularla karşı karşıya iken suni gündemlerden uzaklaşıp gerçek sorunlarımıza gereken hassasiyeti göstermek mecburiyetindeyiz. Bunlar yaşanırken hükümet yönetimi iyi şeylerde yapıyor fakat yapılanlar günü kurtarmaya çalışan adımlar dışında ciddi adımlar olmuyor. Bu böyle gitmez. İlçemizde mahallemizde gördüğümüz ve yaşadığımız bütün sıkıntılar tepeden aşağı doğru gelen siyasi beceriksizlik eseridir. Ülkemizin siyasi, ahlaki, ekonomi ve kültürel olarak zor bir dönemden geçtiğinin farkındayız. Bugün bu eleştirileri yaptığımızda gün eleştiri değil birlik zamanıdır diyorlar. Ülkemizin birliğini ve beraberliğini sizden çok biz düşünüyoruz. Bugünlere gelmemek için, ülkemizin birliğinin bozulmaması için yıllardır uyarılarda ve çözüm önerilerinde bulunuyoruz. Bize gülerek biz bu işi çok çok iyi biliyoruz diyenlerin geldiği nokta ortadadır. FETÖ örneğinde olduğu gibi, bunların iç yüzünü anlatırken bu arkadaşlar ‘’fetönün onayından geçmeyeni devletin hiçbir kademesine sokmayız’’ diyorlardı. Yani fetöyü devletin en uç noktalarına kadar siz soktunuz siz… Dedi. Aksu sözlerini şöyle noktaladı. ‘’Yeni ve adil bir sistemin tesis edilmesi kaçınılmazdır ve bunu da başarabilecek tek siyasi yapılanma Saadet Partisidir’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.