SP'li gençlerde bayrak değişimi!

Darıca 30.06.2019 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

SP'li gençlerde bayrak değişimi!

3 yılı aşkın Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Recep Gökgöz bayrağı Suat Demir'e devretti.

3 yılı aşkın Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Recep Gökgöz bayrağı Suat Demir'e devretti. Demir’in Darıca’da güzel hizmetler yapacağını söyleyen Gökgöz, “3 yıldır Saadet Partisi Darıca Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süreçte üstümde hakkı olan herkesten helallik istiyorum, bende üstünde hakkım olan herkese hakkımı helal ediyorum. Suat kardeşimizin görevini layığıyla yapacağına inanıyorum. Kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Gökgöz’e teşekkür eden yeni başkan Demir, “Recep başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak için çalışacağız” diye konuştu. Suat Demir kimdir? Suat Demir 15.02.1994 Tarihinde Kocaeli/Gebze ilçesinde doğdu. Aslen Erzurum/İspir'li dir. İlkokulu 100.Yıl Atatürk İ.Ö.O bitirdi. Liseyi Lafarge Aslan Çimento EML bitirdi. Lise zamanında AGD 3 yıl boyunca lise başkanlığı görevini yapan Demir Bartın Üniversitesinde Metalurji ve Malzeme Müh. bitirdi. Bu yıllar arasında AGD Bartın Şube Üniversite Komisyonunda Teşkilat Başkanlığı ve Bartın Saadet Partisi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevi yaptı.
3 yılı aşkın Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Recep Gökgöz bayrağı Suat Demir'e devretti.

3 yılı aşkın Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Recep Gökgöz bayrağı Suat Demir'e devretti. Demir’in Darıca’da güzel hizmetler yapacağını söyleyen Gökgöz, “3 yıldır Saadet Partisi Darıca Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüttüm. Bu süreçte üstümde hakkı olan herkesten helallik istiyorum, bende üstünde hakkım olan herkese hakkımı helal ediyorum. Suat kardeşimizin görevini layığıyla yapacağına inanıyorum. Kardeşimize yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi. Gökgöz’e teşekkür eden yeni başkan Demir, “Recep başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yükseklere taşımak için çalışacağız” diye konuştu.

Suat Demir kimdir?
Suat Demir 15.02.1994 Tarihinde Kocaeli/Gebze ilçesinde doğdu. Aslen Erzurum/İspir'li dir. İlkokulu 100.Yıl Atatürk İ.Ö.O bitirdi. Liseyi Lafarge Aslan Çimento EML bitirdi. Lise zamanında AGD 3 yıl boyunca lise başkanlığı görevini yapan Demir Bartın Üniversitesinde Metalurji ve Malzeme Müh. bitirdi. Bu yıllar arasında AGD Bartın Şube Üniversite Komisyonunda Teşkilat Başkanlığı ve Bartın Saadet Partisi Gençlik Kolları Teşkilat Başkanlığı görevi yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.