19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Spiker Tijen Karaş bugün Gebze’de

Gebze 25.02.2017 - 09:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Spiker Tijen Karaş bugün Gebze’de

TRT’nin son dönemlerdeki en başarılı spikerlerinden biri olan, 15 Temmuz gecesi TRT ekranlarında silah zoruyla darbe girişimcilerinin bildirisini okumak zorunda kalan Tijen Karaş, bugün kişisel gelişim semineri için ilimize geliyor. Gebze Belediyesi’nin bu akşam saat 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği Kişisel Gelişim Semineri’nde başarılı spiker “Beden dili ve diksiyon” dersi verecek.  

TRT’nin son dönemlerdeki en başarılı spikerlerinden biri olan, 15 Temmuz gecesi TRT ekranlarında silah zoruyla darbe girişimcilerinin bildirisini okumak zorunda kalan Tijen Karaş, bugün kişisel gelişim semineri için ilimize geliyor.


Gebze Belediyesi’nin bu akşam saat 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenleyeceği Kişisel Gelişim Semineri’nde başarılı spiker “Beden dili ve diksiyon” dersi verecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.