19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Spor ailesi demokrasi nöbetinde

Spor 19.07.2016 - 15:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Spor ailesi demokrasi nöbetinde

Spor ailesi demokrasi nöbetinde

Darbe girişimini müthiş bir iradeyle püskürten ve tarihi bir demokrasi zaferi elde eden Türk milleti, yurdumuzun dört bir yanında demokrasi nöbeti tutmaya devam ederken, Kocaeli’de de durum farklı değildi. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm çalışanlarıyla birlikte demokrasi nöbetine katılırken, ‘Darbeye hayır’ yürüyüşü yaptılar. Demokrasi nöbetine İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, İl Futbol Temsilcisi Mithat Ağa, il spor müdürlüğü personelleri ile KASKF yönetim kurulu üyeleri katıldı. AY YILDIZLI FORMA VE BAYRAKLARLA YÜRÜDÜLER Ay yıldızlı formalarını giyen ve Türk bayrağı eşliğinde demokrasi nöbetine katılan Kocaeli Gençlik ve spor ailesi, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı yapılan darbe girişimi sonrasında milli iradeye sahip çıkarak örnek bir duruş sergiledi. MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKIYORUZ İl Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Ülkemizin milli birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılan darbe girişimine karşı, Gençlik ve Spor ailesi olarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma adına demokrasi nöbetindeyiz” denildi.   
Spor ailesi demokrasi nöbetinde

Darbe girişimini müthiş bir iradeyle püskürten ve tarihi bir demokrasi zaferi elde eden Türk milleti, yurdumuzun dört bir yanında demokrasi nöbeti tutmaya devam ederken, Kocaeli’de de durum farklı değildi. Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, tüm çalışanlarıyla birlikte demokrasi nöbetine katılırken, ‘Darbeye hayır’ yürüyüşü yaptılar. Demokrasi nöbetine İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, İl Futbol Temsilcisi Mithat Ağa, il spor müdürlüğü personelleri ile KASKF yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AY YILDIZLI FORMA VE BAYRAKLARLA YÜRÜDÜLER

Ay yıldızlı formalarını giyen ve Türk bayrağı eşliğinde demokrasi nöbetine katılan Kocaeli Gençlik ve spor ailesi, ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı yapılan darbe girişimi sonrasında milli iradeye sahip çıkarak örnek bir duruş sergiledi.

MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKIYORUZ

İl Spor Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Ülkemizin milli birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine yapılan darbe girişimine karşı, Gençlik ve Spor ailesi olarak demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkma adına demokrasi nöbetindeyiz” denildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.