19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Spor Basını yeni stadyumu gezecek

Spor 13.06.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Spor Basını yeni stadyumu gezecek

Yazılı ve görsel spor basını yarın saat 11.00’de yapımı tamamlanmak üzere olan Alikahya’daki yeni stadyumu gezecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, basın mensuplarına bugüne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçle ilgili detaylı bilgi verecek. Gezintide stadyuma verilecek isim ve açılış maçı organizasyonuyla ilgili de fikir alışverişi yapılacak. Bilindiği gibi Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, stadyuma Kocaelispor 1966 adı verilmesini istemiş, şehirden bu öneriye tam destek gelmişti. Yeni stadyumdaki açılış maçını A Milli Takımın oynaması yönünde de talep ve beklenti var. 

Yazılı ve görsel spor basını yarın saat 11.00’de yapımı tamamlanmak üzere olan Alikahya’daki yeni stadyumu gezecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, basın mensuplarına bugüne kadar yapılan çalışmalar ve önümüzdeki süreçle ilgili detaylı bilgi verecek. Gezintide stadyuma verilecek isim ve açılış maçı organizasyonuyla ilgili de fikir alışverişi yapılacak. Bilindiği gibi Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz, stadyuma Kocaelispor 1966 adı verilmesini istemiş, şehirden bu öneriye tam destek gelmişti. Yeni stadyumdaki açılış maçını A Milli Takımın oynaması yönünde de talep ve beklenti var. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.