STK'LARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Gebze 08.02.2016 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

STK'LARLA ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Zeki Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilen Zeki Gündüz ile yönetim kurulu üyeleri  Kırşehirliler Dernek Başkanı Lokman Fatih Soylu ve Eskişehirliler Dernek Başkanı Bülent Çevik, Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan ile birlikte Seyfi İskender'de basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya, Gebze Kırım Romanya Tatar Türkleri  Derneği Başkanı Necdet Gündüz, Gebze Konyalılar Dernek Başkanı Kazım Olgun,  Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu kurucu başkanı Erol Akalın ile  Sivaslılar Dernek Başkan Yardımcısı Erol Ateş, Gebze Erzurumlular Dernek Başkan Yardımcısı Sezgin Polat'ta katıldı. Toplantıda dernek başkanları tek tek söz alarak Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu hakkında ki görüşlerini dile getirdi. STK'LARLA BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ Son olarak söz olan Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu  Başkanı  Zeki Gündüz, geçtiğimiz Aralık ayında yapılan genel kurul sonrası ikinci dönem içinde başkanlık görevini üstlendiğini belirterek, "Bu dönem de Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu  olarak önemli çalışmalar yapmak istiyoruz.  Yaşadığımız bölge olan Gebze'de birçok sorunu Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte çözmek zorundayız. Bundan dolayı STK'ları önemsiyor ve onlarla her zaman birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu'nda şuanda 11 yöresel il derneğimiz var. Bu sayının önümüzde ki süreçte daha da artması içinde yine çalışma yapacağız" dedi. TRAFİK VE SURİYELİ DİLENCİLER SORUNU  Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu  Başkanı Zeki Gündüz, Gebze'de özellikle trafik sorunu ile  dilencilik yapan Suriyeliler konusunda gerek Kaymakamlık gerekse  Emniyet Müdürlüğü ile görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Zeki Gündüz şunları söyledi, "Gebze'de ciddi anlamda trafik sorunu yaşanıyor. Bu önemli sorunun çözüm için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor" dedi.
Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanı Zeki Gündüz ve yönetim kurulu üyeleri sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu Başkanlığına yeniden seçilen Zeki Gündüz ile yönetim kurulu üyeleri  Kırşehirliler Dernek Başkanı Lokman Fatih Soylu ve Eskişehirliler Dernek Başkanı Bülent Çevik, Sakaryalılar Dernek Başkanı Sabri Emecan ile birlikte Seyfi İskender'de basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıya, Gebze Kırım Romanya Tatar Türkleri  Derneği Başkanı Necdet Gündüz, Gebze Konyalılar Dernek Başkanı Kazım Olgun,  Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu kurucu başkanı Erol Akalın ile  Sivaslılar Dernek Başkan Yardımcısı Erol Ateş, Gebze Erzurumlular Dernek Başkan Yardımcısı Sezgin Polat'ta katıldı. Toplantıda dernek başkanları tek tek söz alarak Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu hakkında ki görüşlerini dile getirdi.

STK'LARLA BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTİYORUZ

Son olarak söz olan Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu  Başkanı  Zeki Gündüz, geçtiğimiz Aralık ayında yapılan genel kurul sonrası ikinci dönem içinde başkanlık görevini üstlendiğini belirterek, "Bu dönem de Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu  olarak önemli çalışmalar yapmak istiyoruz.  Yaşadığımız bölge olan Gebze'de birçok sorunu Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte çözmek zorundayız. Bundan dolayı STK'ları önemsiyor ve onlarla her zaman birlikte çalışmaya hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu'nda şuanda 11 yöresel il derneğimiz var. Bu sayının önümüzde ki süreçte daha da artması içinde yine çalışma yapacağız" dedi.

TRAFİK VE SURİYELİ DİLENCİLER SORUNU 

Kocaeli Hemşeri Dernekleri Federasyonu  Başkanı Zeki Gündüz, Gebze'de özellikle trafik sorunu ile  dilencilik yapan Suriyeliler konusunda gerek Kaymakamlık gerekse  Emniyet Müdürlüğü ile görüşmeler yaptıklarını ifade etti. Zeki Gündüz şunları söyledi, "Gebze'de ciddi anlamda trafik sorunu yaşanıyor. Bu önemli sorunun çözüm için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.