Subaşı Toprağa verildi

Darıca 07.08.2017 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Subaşı Toprağa verildi

Önceki gün vefat eden Gebze Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Subaşı'nın babası Mehmet Subaşı’nın cenazesi Darıca Osmangazi Mahallesi’nde konuşlu Karatoprak Camii’nde öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Darıcalı İşadamı Mehmet Subaşı’ya ilk olarak cenaze namazı öncesi sahibi olduğu işyeri önünde mevlid okundu, helallik alındı. Tziyelye gelen dost ve yakınlarıda burada ağırlandı. Ardından Karatoprak Camii’ne geçen cemaat burada öğle ve cenaze namazını kılmasının ardından Nene Hatun Mezarlığı’nda son görevini yaptı. Karatoprak Camii’nde kılınan cenaze namazına Gebze Ticaret Odası, Kars Ardahan, Iğdırlı Sanayici ve İşadamı Derneği Yöneticileride katılırken Nene Hatun ve Osmangazi Mahalle Muhtarlarıda hazır bulundu. Hedef Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Önceki gün vefat eden Gebze Bölgesi Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Subaşı'nın babası Mehmet Subaşı’nın cenazesi Darıca Osmangazi Mahallesi’nde konuşlu Karatoprak Camii’nde öğle vaktine müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Darıcalı İşadamı Mehmet Subaşı’ya ilk olarak cenaze namazı öncesi sahibi olduğu işyeri önünde mevlid okundu, helallik alındı. Tziyelye gelen dost ve yakınlarıda burada ağırlandı. Ardından Karatoprak Camii’ne geçen cemaat burada öğle ve cenaze namazını kılmasının ardından Nene Hatun Mezarlığı’nda son görevini yaptı. Karatoprak Camii’nde kılınan cenaze namazına Gebze Ticaret Odası, Kars Ardahan, Iğdırlı Sanayici ve İşadamı Derneği Yöneticileride katılırken Nene Hatun ve Osmangazi Mahalle Muhtarlarıda hazır bulundu. Hedef Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.