19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Şubat Ayında Darıca'da Piknik

Darıca 02.02.2018 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şubat Ayında Darıca'da Piknik

Şubat ayında artan hava sıcaklığını fırsat bilen başta Darıcalılar ve çevre ilçe de yaşayan vatandaşlar, mangallarını alıp Darıca'ya koştular.

Şubat ayında artan hava sıcaklığını fırsat bilen Darıcalılar, mangallarını alıp Darıca'da piknik keyfi yaptılar. Hava sıcaklığının arttığı son günlerde bölge halkını adeta sokağa döküldü. Piknik yapılacak alanlara ilgi gösteren bölge halkı, mangal yapmanın keyfini çıkarttı. Yazlık kıyafetlerini giyen kimi vatandaş semaverini yakıp çay demledi, kimisi ise sadece oturarak güneşin tadını çıkarttı. Bazı vatandaşlar ailesiyle mangal yakıp piknik yaparken, kimisi ise arkadaşlarıyla eğlenmeyi tercih etti. Bu güzel havada evde oturmak yerine piknik alanlarına geldiklerinin söyleyen vatandaşlar, şubat ayında Darıca'da böyle bir şeye pek alışkın olmadıklarını söylediler. Darıca Belediyesi tarafından sıcak piknik alanlarının tamamlanması ve havaların mevsim normallerinin üzerine çıkması özellikle yarıyıl tatilinde olan öğrencilere yaradı..
Şubat ayında artan hava sıcaklığını fırsat bilen başta Darıcalılar ve çevre ilçe de yaşayan vatandaşlar, mangallarını alıp Darıca'ya koştular.

Şubat ayında artan hava sıcaklığını fırsat bilen Darıcalılar, mangallarını alıp Darıca'da piknik keyfi yaptılar.

Hava sıcaklığının arttığı son günlerde bölge halkını adeta sokağa döküldü. Piknik yapılacak alanlara ilgi gösteren bölge halkı, mangal yapmanın keyfini çıkarttı. Yazlık kıyafetlerini giyen kimi vatandaş semaverini yakıp çay demledi, kimisi ise sadece oturarak güneşin tadını çıkarttı. Bazı vatandaşlar ailesiyle mangal yakıp piknik yaparken, kimisi ise arkadaşlarıyla eğlenmeyi tercih etti. Bu güzel havada evde oturmak yerine piknik alanlarına geldiklerinin söyleyen vatandaşlar, şubat ayında Darıca'da böyle bir şeye pek alışkın olmadıklarını söylediler. Darıca Belediyesi tarafından sıcak piknik alanlarının tamamlanması ve havaların mevsim normallerinin üzerine çıkması özellikle yarıyıl tatilinde olan öğrencilere yaradı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.