Şükrü Karabacak’tan Bayramoğlu’na müjde

Darıca 03.08.2015 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Şükrü Karabacak’tan Bayramoğlu’na müjde

Yapılan çalışmalar nedeniyle artık isyan noktasına gelen Bayramoğlu ada halkına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan sevindiren haber geldi.

Bayramoğlu’nda yapılan yol çalışmalarının bu zamana kadar sarkması nedeniyle tatilcilerin hoşlanmadıkları durumla karşılaşmaları uzun bir süredir ada gündemindeydi. Bu durumun farkında olan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamalarla yüreklere su serpen Karabacak, bu hafta içi yolların tamamının biteceği müjdesini verdi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yapmış olduğu açıklamada: ‘Bayramoğlu adasında meydana gelen sıkıntıları biliyoruz. Ada sakinleri bunu bir belediye çalışması olarak görmesinler. Biz belediye çalışmasını bu zamana sarkıtmamaya çalışırız. Çünkü tam sezonu oranın. Yoğun olduğu zamanlar. Bu çalışmalar İSU’nun mahallede sürdürdüğü çalışmalardır. Onlar çalışmalarında sona yaklaştı. Biz de bu haftaiçi oranın üst yapı çalışmalarını bitirerek vatandaşlarımızı bu çileden kurtarmış olacağız. Bayramoğlu ada sakini vatandaşlarımız bu hafta sonu daha güzel yollarına kavuşmuş olacaklar.’ dedi. 
Yapılan çalışmalar nedeniyle artık isyan noktasına gelen Bayramoğlu ada halkına Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’tan sevindiren haber geldi.

Bayramoğlu’nda yapılan yol çalışmalarının bu zamana kadar sarkması nedeniyle tatilcilerin hoşlanmadıkları durumla karşılaşmaları uzun bir süredir ada gündemindeydi. Bu durumun farkında olan Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamalarla yüreklere su serpen Karabacak, bu hafta içi yolların tamamının biteceği müjdesini verdi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yapmış olduğu açıklamada: ‘Bayramoğlu adasında meydana gelen sıkıntıları biliyoruz. Ada sakinleri bunu bir belediye çalışması olarak görmesinler. Biz belediye çalışmasını bu zamana sarkıtmamaya çalışırız. Çünkü tam sezonu oranın. Yoğun olduğu zamanlar. Bu çalışmalar İSU’nun mahallede sürdürdüğü çalışmalardır. Onlar çalışmalarında sona yaklaştı. Biz de bu haftaiçi oranın üst yapı çalışmalarını bitirerek vatandaşlarımızı bu çileden kurtarmış olacağız. Bayramoğlu ada sakini vatandaşlarımız bu hafta sonu daha güzel yollarına kavuşmuş olacaklar.’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.