Sultan’a hayat öpücüğü 1-0

Spor 17.03.2017 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan’a hayat öpücüğü 1-0

Sultan Orhanspor için Play-Off önceki akşam aldığı Doğantepe galibiyetiyle başladı. İlk maçında Demir karşısında bükülen turuncu-mavili ekip, 4-2’lik yenilgisinin faturasını ilk haftanın farklı kazanan takımı Doğantepe’ye kesti. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadeleye konuk takım hızlı başladı. Doğantepe uzun toplarla etkili olmaya çalışırken, Sultan ise tutuk gözüktü ve neredeyse pozisyona giremedi. Böylece ilk yarıda gol sesi çıkmadı: 0-0  PENALTI İMDADA YETİŞTİ  Mücadelede ikinci yarı tempolu geçti. Sultan Orhan’ın 53’de kullandığı korner atışında Doğantepeli oyuncunun topu kendi ceza sahası içinde elle kesmesi  ve maçın hakeminin de ‘penaltı’ kararı vermesi turuncu-mavili ekibin imdadına yetişti. Topun başına geçen Dilaver penaltıyı gole çevirdi. 1-0’ı bulduktan sonra daha kontrollü bir oyun sergileyen Sultan Orhan rakibe gol fırsatı vermedi ve sahadan galip ayrılarak Play-Off’taki ilk galibiyetini elde etti.

Sultan Orhanspor için Play-Off önceki akşam aldığı Doğantepe galibiyetiyle başladı. İlk maçında Demir karşısında bükülen turuncu-mavili ekip, 4-2’lik yenilgisinin faturasını ilk haftanın farklı kazanan takımı Doğantepe’ye kesti. Metin Oktay Stadı’ndaki mücadeleye konuk takım hızlı başladı. Doğantepe uzun toplarla etkili olmaya çalışırken, Sultan ise tutuk gözüktü ve neredeyse pozisyona giremedi. Böylece ilk yarıda gol sesi çıkmadı: 0-0 

PENALTI İMDADA YETİŞTİ 

Mücadelede ikinci yarı tempolu geçti. Sultan Orhan’ın 53’de kullandığı korner atışında Doğantepeli oyuncunun topu kendi ceza sahası içinde elle kesmesi  ve maçın hakeminin de ‘penaltı’ kararı vermesi turuncu-mavili ekibin imdadına yetişti. Topun başına geçen Dilaver penaltıyı gole çevirdi. 1-0’ı bulduktan sonra daha kontrollü bir oyun sergileyen Sultan Orhan rakibe gol fırsatı vermedi ve sahadan galip ayrılarak Play-Off’taki ilk galibiyetini elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.