19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Sultan kendi ipini çekti:0-2

Spor 27.03.2017 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Sultan kendi ipini çekti:0-2

  ‘Atamayana atarlar’ kuralının işlediği maçta BAL adayı Sultan Orhanspor, Gebze’ye puansız gelen Seka Doğan’a geçit verdi: 0-2 Net gol pozisyonlarından yararlanamayan turuncu-mavili ekip, bu tür maçlarda yaşadığı puan kayıplarını ilerleyen haftalarda çok arayacak gibi duruyor. Son iki maçında Play-Off’un iki güçlü takımı Doğantepe ve Nusretiye’den 4 puan çıkaran Sultan Orhanspor, şaşırtan bir yenilgi aldı. Turuncu-Mavili ekip, ilk 3 maçını kazanamadığı gibi gol dahi atamayan Seka Doğan’a kendi evinde 2-0 mağlup olarak BAL’a çıkma şansını zora soktu. Maçın genelinde sahada yüksek bir tempo vardı. 12. dakikada kombine gelişen Seka Doğan atağında Ertuğrul’un pasında top Yakup’a geldi. Yakup da arkadaşının ikramını geri çevirmedi ve Seka Doğan mükemmel bir golle öne geçti. İlk yarıda iki takım da etkili ataklar bulsa da devreye kadar başka gol olmadı. DİRENCİNİ KIRAMADI Sultan Orhanspor, maça kadar puanı bulunmayan rakibinin direncini bir türlü kıramadığı gibi kalesinde pozisyonlar da verdi. 50. dakikada Abdullah yaklaşık 25 metreden kaleye olağanüstü bir şut çekti. Top, iki direğin birleştiği yerin yakınlarından ağlara gitti ve skor 2-0 oldu. Kalan sürede çabalar iki takım adına da gol getirmedi ve Sultan Orhanspor kendi sahasında hiç hesap etmediği bir yenilgi aldı.

 

‘Atamayana atarlar’ kuralının işlediği maçta BAL adayı Sultan Orhanspor, Gebze’ye puansız gelen Seka Doğan’a geçit verdi: 0-2 Net gol pozisyonlarından yararlanamayan turuncu-mavili ekip, bu tür maçlarda yaşadığı puan kayıplarını ilerleyen haftalarda çok arayacak gibi duruyor. Son iki maçında Play-Off’un iki güçlü takımı Doğantepe ve Nusretiye’den 4 puan çıkaran Sultan Orhanspor, şaşırtan bir yenilgi aldı. Turuncu-Mavili ekip, ilk 3 maçını kazanamadığı gibi gol dahi atamayan Seka Doğan’a kendi evinde 2-0 mağlup olarak BAL’a çıkma şansını zora soktu. Maçın genelinde sahada yüksek bir tempo vardı. 12. dakikada kombine gelişen Seka Doğan atağında Ertuğrul’un pasında top Yakup’a geldi. Yakup da arkadaşının ikramını geri çevirmedi ve Seka Doğan mükemmel bir golle öne geçti. İlk yarıda iki takım da etkili ataklar bulsa da devreye kadar başka gol olmadı.

DİRENCİNİ KIRAMADI

Sultan Orhanspor, maça kadar puanı bulunmayan rakibinin direncini bir türlü kıramadığı gibi kalesinde pozisyonlar da verdi. 50. dakikada Abdullah yaklaşık 25 metreden kaleye olağanüstü bir şut çekti. Top, iki direğin birleştiği yerin yakınlarından ağlara gitti ve skor 2-0 oldu. Kalan sürede çabalar iki takım adına da gol getirmedi ve Sultan Orhanspor kendi sahasında hiç hesap etmediği bir yenilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.