SULTAN ORHANSPOR HAKEM KURBANI

Spor 10.02.2018 - 21:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

SULTAN ORHANSPOR HAKEM KURBANI

SULTAN ORHANSPOR HAKEM KURBANI

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu ilk maçında deplasmanda Kartepe Sudiye’ye 3-1 yenilen Sultan Orhanspor, rakibine bir kez daha diş geçiremezken, mücadelenin hakemi Sabit Selvi maçın sonucuna tesir eden kritik hatalarıyla Sultan Orhanspor’un mağlubiyetini kaçınılmaz bir hale getirdi. YAKALADIK ATAMADIK Suadiye Sinan Sipahi Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha diri bir görüntü çizen Özgür Demirtaş’ın öğrencileri,Furkan Şahin ve Emrullah’la yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince devreye golsüz eşitlikle girildi. Mücadelenin ikinci yarısına golle başlayan ev sahibi ekip korner atışı sonucunda duran toptan yediği golle geriye düştü. EMRULLAH FRİKİKTEN AVLADI Bu gol sonrasında çok iyi bir reaksiyon gösteren turuncu mavili temsilcimiz, 55.dakikada kaptan Emrullah’ın harika frikik golüyle skora denge getirdi:1-1 Maç boyunca taktir haklarının tamamını ev sahibi Suadiye’den yana kullanan maçın hakemi Sabit Selvi, Emrullah’a yapılan bariz faule devam kararı verdi. Aynı atağın devamında golü bulan Kartepe temsilcisi 59’da yeniden öne geçti. HAKEM SELVİ MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Sultan Orhanspor, 68.dakikada bir kez daha hakem kurbanı oldu. Furkan’a yapılan hareket sonrasında sahadaki bir çok futbolcu ‘faul’ diye dururken, maçın hakemi yine ‘devam’ dedi ve aynı pozisyonun devamında ev sahibi ekip 3-1 öne geçti. Çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Sultan Orhanspor’un yenilgisine davetiye çıkaran hakem Sabit Selvi, 80.dakikada Sultan Orhanspor Teknik Direktörü Özgür Demirtaş’ı tribüne gönderirken, uzatma dakikalarında da Sultan Orhanspor’un yeni transferi Mertcan’ı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.
SULTAN ORHANSPOR HAKEM KURBANI

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu ilk maçında deplasmanda Kartepe Sudiye’ye 3-1 yenilen Sultan Orhanspor, rakibine bir kez daha diş geçiremezken, mücadelenin hakemi Sabit Selvi maçın sonucuna tesir eden kritik hatalarıyla Sultan Orhanspor’un mağlubiyetini kaçınılmaz bir hale getirdi.

YAKALADIK ATAMADIK

Suadiye Sinan Sipahi Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında rakibine oranla daha diri bir görüntü çizen Özgür Demirtaş’ın öğrencileri,Furkan Şahin ve Emrullah’la yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince devreye golsüz eşitlikle girildi. Mücadelenin ikinci yarısına golle başlayan ev sahibi ekip korner atışı sonucunda duran toptan yediği golle geriye düştü.

EMRULLAH FRİKİKTEN AVLADI

Bu gol sonrasında çok iyi bir reaksiyon gösteren turuncu mavili temsilcimiz, 55.dakikada kaptan Emrullah’ın harika frikik golüyle skora denge getirdi:1-1 Maç boyunca taktir haklarının tamamını ev sahibi Suadiye’den yana kullanan maçın hakemi Sabit Selvi, Emrullah’a yapılan bariz faule devam kararı verdi. Aynı atağın devamında golü bulan Kartepe temsilcisi 59’da yeniden öne geçti.

HAKEM SELVİ MAÇIN ÖNÜNE GEÇTİ

Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen Sultan Orhanspor, 68.dakikada bir kez daha hakem kurbanı oldu. Furkan’a yapılan hareket sonrasında sahadaki bir çok futbolcu ‘faul’ diye dururken, maçın hakemi yine ‘devam’ dedi ve aynı pozisyonun devamında ev sahibi ekip 3-1 öne geçti. Çaldığı ve çalmadığı düdüklerle Sultan Orhanspor’un yenilgisine davetiye çıkaran hakem Sabit Selvi, 80.dakikada Sultan Orhanspor Teknik Direktörü Özgür Demirtaş’ı tribüne gönderirken, uzatma dakikalarında da Sultan Orhanspor’un yeni transferi Mertcan’ı kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.