Sultan sessiz ama iddialı

Spor 16.01.2015 - 10:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Sultan sessiz ama iddialı

Pazar günü Gebze derbisinde karşılaşacağı Gebzespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Sultanorhanspor, zorlu 90 dakikadan 3 puan çıkarmayı hedefliyor.

Sultanorhanspor camiasında son günlerde sessizlik hâkimken, Teknik Direktör Halit Üçkaleler futbolcularına galibiyetin şifrelerini anlatmaya devam ediyor. Gebzespor karşılaşmasının mental hazırlığına bir hayli önem veren Üçkaleler, tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Gebzespor’un favori olarak maça çıkmasının kendileri için avantaj olacağını savunan Sultanorhanspor cephesi, derbiden 3 puan çıkararak ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde girmek istiyor.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Pazar günü Gebze derbisinde karşılaşacağı Gebzespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Sultanorhanspor, zorlu 90 dakikadan 3 puan çıkarmayı hedefliyor.

Sultanorhanspor camiasında son günlerde sessizlik hâkimken, Teknik Direktör Halit Üçkaleler futbolcularına galibiyetin şifrelerini anlatmaya devam ediyor. Gebzespor karşılaşmasının mental hazırlığına bir hayli önem veren Üçkaleler, tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor. Gebzespor’un favori olarak maça çıkmasının kendileri için avantaj olacağını savunan Sultanorhanspor cephesi, derbiden 3 puan çıkararak ligin ikinci yarısına iddialı bir şekilde girmek istiyor.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.