Süper Lig ve 1.Küme’de gruplar belli oldu

Spor 03.09.2019 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Süper Lig ve 1.Küme’de gruplar belli oldu

Süper Lig ve 1.Küme’de gruplar belli oldu

Amatör Süper Lig ve 1. Küme’de gruplar belli oldu. 21 Eylül’de startı verilecek olan Amatör Süper Lig’de 18 takım mücadele edecek. 9’arlı iki ayrı gruba ayrılan ligde, bölgemiz temsilcilerimiz Hidropaks Tayfunspor ve Diliskelesi A, Darıca Martıspor ise B Grubu’nda ter dökecek. Gruplarda bu sezon birer takım küme düşecek. Bir üst lige yükselecek takım, BAL Ligi’nde ortaya çıkacak tablonun ardından belli olacak. 40 takımın 4 ayrı grupta mücadele edeceği 1.Amatör Küme’de ise 12 temsilcimiz var. 2 VE 3.TAKIMLAR PLAY-OFF OYNAYACAK Buna göre Arapçeşme, Çerkeşli, Mustafapaşa A, Tavşancıl, Sultan Orhan, Denizli Köyü B, Kirazpınar, Dilovası BLD, Çayırova Fatih C, Darıcaspor, Beylikbağı Karadeniz ve Çayırova Menderes Gençlik ise D Grubu’nda maçlarını oynayacak. 1.Küme’de gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar, şampiyon olarak bir Süper Lig’e yükselirken, 2 ve 3.takımlar ise Play-Off oynayacak. Toplamda 7 takım gelecek sezon Amatör Süper Lig’de yer alacak. Son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek.   AMATÖR SÜPER LİG A GRUBU Hidropaks Tayfunspor Diliskelesi Başiskele Damlar Arslanbey G.B. Çınarlıspor İhsaniye Kartepe Suadiye Kartepe Köseköy Ateşspor Bağdatspor AMATÖR SÜPER LİG B GRUBU Derince Sırrıpaşa FK Büyük Derbent Darıca Martıspor Kocaeli Güneşspor Değirmendere Yuvacıkspor Maşukiye Hereke Yıldız Kartepe BLD 1.KÜME A GRUBU Arapçeşme Hisareynspor Bekirdere Gölcük İ.Y. Derincespor Çerkeşlispor Başiskele BLD Uzuntarla Mustafapaşa İzmit Sanayi 1.KÜME B GRUBU Tavşancılspor Nusretiye Mertspor Kavaklıspor Sultan Orhanspor Körfez Esen Denizli Köyüspor Gültepespor Yazlıkspor Derince Birlik 1.KÜME C GRUBU Gebze Kirazpınarspor Çayırtepe Gençlikspor Dilovası BLD Kandıra G.B. BLD Uzunçiftlik Ar. Org. Sanayi İzmit Yenimahalle Çayırova Fatih Gölcük Şirinköy Bahçecikspor 1.KÜME D GRUBU Harb-iş Başaranspor Darıcaspor Eşmespor Yavuzspor Beylikbağı Karadeniz Çayırova Menderes Gençlikspor Seka Doğan Taşköprü Birlikspor Alikahya
Süper Lig ve 1.Küme’de gruplar belli oldu

Amatör Süper Lig ve 1. Küme’de gruplar belli oldu. 21 Eylül’de startı verilecek olan Amatör Süper Lig’de 18 takım mücadele edecek. 9’arlı iki ayrı gruba ayrılan ligde, bölgemiz temsilcilerimiz Hidropaks Tayfunspor ve Diliskelesi A, Darıca Martıspor ise B Grubu’nda ter dökecek. Gruplarda bu sezon birer takım küme düşecek. Bir üst lige yükselecek takım, BAL Ligi’nde ortaya çıkacak tablonun ardından belli olacak. 40 takımın 4 ayrı grupta mücadele edeceği 1.Amatör Küme’de ise 12 temsilcimiz var.

2 VE 3.TAKIMLAR PLAY-OFF OYNAYACAK


Buna göre Arapçeşme, Çerkeşli, Mustafapaşa A, Tavşancıl, Sultan Orhan, Denizli Köyü B, Kirazpınar, Dilovası BLD, Çayırova Fatih C, Darıcaspor, Beylikbağı Karadeniz ve Çayırova Menderes Gençlik ise D Grubu’nda maçlarını oynayacak. 1.Küme’de gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar, şampiyon olarak bir Süper Lig’e yükselirken, 2 ve 3.takımlar ise Play-Off oynayacak. Toplamda 7 takım gelecek sezon Amatör Süper Lig’de yer alacak. Son iki sırayı alan takımlar ise küme düşecek.

 

AMATÖR SÜPER LİG A GRUBU

Hidropaks Tayfunspor

Diliskelesi

Başiskele Damlar

Arslanbey G.B.

Çınarlıspor

İhsaniye

Kartepe Suadiye

Kartepe Köseköy Ateşspor

Bağdatspor

AMATÖR SÜPER LİG B GRUBU

Derince Sırrıpaşa FK

Büyük Derbent

Darıca Martıspor

Kocaeli Güneşspor

Değirmendere

Yuvacıkspor

Maşukiye

Hereke Yıldız

Kartepe BLD

1.KÜME A GRUBU

Arapçeşme

Hisareynspor

Bekirdere

Gölcük İ.Y.

Derincespor

Çerkeşlispor

Başiskele BLD

Uzuntarla

Mustafapaşa

İzmit Sanayi

1.KÜME B GRUBU

Tavşancılspor

Nusretiye

Mertspor

Kavaklıspor

Sultan Orhanspor

Körfez Esen

Denizli Köyüspor

Gültepespor

Yazlıkspor

Derince Birlik

1.KÜME C GRUBU

Gebze Kirazpınarspor

Çayırtepe Gençlikspor

Dilovası BLD

Kandıra G.B. BLD

Uzunçiftlik

Ar. Org. Sanayi

İzmit Yenimahalle

Çayırova Fatih

Gölcük Şirinköy

Bahçecikspor

1.KÜME D GRUBU

Harb-iş

Başaranspor

Darıcaspor

Eşmespor

Yavuzspor

Beylikbağı Karadeniz

Çayırova Menderes Gençlikspor

Seka Doğan

Taşköprü Birlikspor

Alikahya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.