Sürekli Cinsel İlişki İsteyen Karısını Öldürdü

08.07.2015 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sürekli Cinsel İlişki İsteyen Karısını Öldürdü

Her fırsatta kocasına cinsel ilişkiye girmek istediğini belirten kadın, adamı çıldırttı. Öfkeye kapılan koca, hızla yolun kenarındaki ağaca çarptı ve karısının ölümüne neden oldu.

Ian Walters adındaki adam, doyumsuz karısıyla başa çıkamayınca, korkunç bir plan yaptı. 51 yaşındaki Ian Walters, eşi Tracy ile mutlu bir evliliği vardı. Ancak son zamanlarda karısında aşırı bir cinsel talep başladı. Her fırsatta ilişkiye girmek isteyen karısının talebini bir yere kadar karşılayan adam sonunda dayanamaz oldu. OTOYOLDA TARTIŞMAYA BAŞLADILAR İngiltere'nin Yorkshire'de yaşayan çift en sonunda otoyolda tartışmaya başladı. Arabalarıyla giderken yine kocasına cinsel ilişkiye girmek istediğini belirten kadın adamı çıldırttı. Öfkeye kapılan adam saatte 140 kilometre hızla yolun kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın ölürken adam yaralandı. Hastaneden çıkan adama karısını bilinçli şekilde öldürmekten cinayet davası açıldı.
Her fırsatta kocasına cinsel ilişkiye girmek istediğini belirten kadın, adamı çıldırttı. Öfkeye kapılan koca, hızla yolun kenarındaki ağaca çarptı ve karısının ölümüne neden oldu.

Ian Walters adındaki adam, doyumsuz karısıyla başa çıkamayınca, korkunç bir plan yaptı.
51 yaşındaki Ian Walters, eşi Tracy ile mutlu bir evliliği vardı. Ancak son zamanlarda karısında aşırı bir cinsel talep başladı. Her fırsatta ilişkiye girmek isteyen karısının talebini bir yere kadar karşılayan adam sonunda dayanamaz oldu.

OTOYOLDA TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

İngiltere'nin Yorkshire'de yaşayan çift en sonunda otoyolda tartışmaya başladı.
Arabalarıyla giderken yine kocasına cinsel ilişkiye girmek istediğini belirten kadın adamı çıldırttı. Öfkeye kapılan adam saatte 140 kilometre hızla yolun kenarındaki ağaca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle kadın ölürken adam yaralandı. Hastaneden çıkan adama karısını bilinçli şekilde öldürmekten cinayet davası açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.