19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Suriye meselesini konuştuk!”

Gebze 05.09.2019 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Suriye meselesini konuştuk!”

Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün öncülüğünde önceki gece Gebze Antik Cafe’de bir toplantı düzenledi. Herkesten habersiz gizli bir şekilde düzenlenen toplantıya; AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İzmit eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Darıca Belediyesi Eski Meclis Üyesi Olcay Ulus, Gebze eski Belediye Başkan Yardımcısı ve 2019 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı olan Engin Güzel, AK Parti eski ilçe yöneticisi Köksal Tatoğlu, Gökhan Altıntaş, Ergün Kahraman, Gebze Belediyesi eski Meclis Üyesi Resul Tat, Fikret Yılmazel, Gökhan Abanoz, Faruk Kılıç, Servet Günay, Necati Temiz ve Ali Çetin katıldı.  AK PARTİ’DEN VAZGEÇMEYECEĞİZ! Toplantının; 58. ve 59. Hükümetlerde Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yapan Ali Babacan’ın kuracağı yeni parti hazırlığı olduğu basına yansıması üzerine, toplantıya katılan bazı isimler toplantının yeni parti ile bir alakası olmadığını dile getirdiler. Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır’ın toplantıya katılan bazı isimlerden ulaştığı bilgilere göre toplantıda; Suriye meselesi, yeni sistemin aksaklıkları, seçmenin beklentileri, AK Parti’nin oy kaybı ve gençlerin AK Parti’ye neden oy vermedikleri tartışıldı. AK Parti’nin konuşma ve kültüründen uzak olduğunu belirtildi. AK Parti’nin hızlı bir şekilde kan kaybettiği, bu sorunların da görmezden gelinmesinin de işin kolayına kaçmak olduğunu ve herhangi bir çözüm getirmeyeceği dile getirildi. Konuşulup tartışılarak, doğru yol haritasının da çıkarılacağı gelen bilgiler arasında. Sır’ın yaptığı telefon görüşmelerinde; toplantıya katılanların hiçbirinin AK Parti’den asla vazgeçmeyeceği belirtildi. Yeni partinin kurulması için orada olmadıklarını belirten isimler, kendi fikirlerini dile getirdiklerini söylediler.  NEDEN SADECE SİZ? Toplantıya katılanların verdiği bilgilere göre toplantıda yeni kurulacak olan parti ile bir ilgisinin olmamasına rağmen başta AK Parti’ye yakın isimler Nihat Ergün’ün bu toplantıyı neden yaptığını konuşuyor. AK Parti’de geçmiş dönemlerde görev almış birçok ismin katıldığı bu toplantının neden gizli saklı yapıldığı ve kimseye haber verilmediği ise bilinmiyor. Toplantıda konuşulan konuların başta AK Parti tabanındakiler olmak üzere herkes tarafından dile getirildiği biliniyor. Ancak bu tür konuların herkesten gizli saklı ve sadece belirli bazı isimlerin çağrılmasına partililer bir anlam veremediler.

Eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün öncülüğünde önceki gece Gebze Antik Cafe’de bir toplantı düzenledi. Herkesten habersiz gizli bir şekilde düzenlenen toplantıya; AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Eyüp Ayar, Çayırova eski Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, İzmit eski Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Darıca Belediyesi Eski Meclis Üyesi Olcay Ulus, Gebze eski Belediye Başkan Yardımcısı ve 2019 Mart Yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı olan Engin Güzel, AK Parti eski ilçe yöneticisi Köksal Tatoğlu, Gökhan Altıntaş, Ergün Kahraman, Gebze Belediyesi eski Meclis Üyesi Resul Tat, Fikret Yılmazel, Gökhan Abanoz, Faruk Kılıç, Servet Günay, Necati Temiz ve Ali Çetin katıldı. 

AK PARTİ’DEN VAZGEÇMEYECEĞİZ!
Toplantının; 58. ve 59. Hükümetlerde Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yapan Ali Babacan’ın kuracağı yeni parti hazırlığı olduğu basına yansıması üzerine, toplantıya katılan bazı isimler toplantının yeni parti ile bir alakası olmadığını dile getirdiler. Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır’ın toplantıya katılan bazı isimlerden ulaştığı bilgilere göre toplantıda; Suriye meselesi, yeni sistemin aksaklıkları, seçmenin beklentileri, AK Parti’nin oy kaybı ve gençlerin AK Parti’ye neden oy vermedikleri tartışıldı. AK Parti’nin konuşma ve kültüründen uzak olduğunu belirtildi. AK Parti’nin hızlı bir şekilde kan kaybettiği, bu sorunların da görmezden gelinmesinin de işin kolayına kaçmak olduğunu ve herhangi bir çözüm getirmeyeceği dile getirildi. Konuşulup tartışılarak, doğru yol haritasının da çıkarılacağı gelen bilgiler arasında. Sır’ın yaptığı telefon görüşmelerinde; toplantıya katılanların hiçbirinin AK Parti’den asla vazgeçmeyeceği belirtildi. Yeni partinin kurulması için orada olmadıklarını belirten isimler, kendi fikirlerini dile getirdiklerini söylediler. 

NEDEN SADECE SİZ?
Toplantıya katılanların verdiği bilgilere göre toplantıda yeni kurulacak olan parti ile bir ilgisinin olmamasına rağmen başta AK Parti’ye yakın isimler Nihat Ergün’ün bu toplantıyı neden yaptığını konuşuyor. AK Parti’de geçmiş dönemlerde görev almış birçok ismin katıldığı bu toplantının neden gizli saklı yapıldığı ve kimseye haber verilmediği ise bilinmiyor. Toplantıda konuşulan konuların başta AK Parti tabanındakiler olmak üzere herkes tarafından dile getirildiği biliniyor. Ancak bu tür konuların herkesten gizli saklı ve sadece belirli bazı isimlerin çağrılmasına partililer bir anlam veremediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.