Şut bombardımanı!

Spor 13.10.2017 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Şut bombardımanı!

Gölcükspor’u devirerek gözünü zirveye diken Darıca Gençlerbirliği’nde yarın oynanacak olan Tire 1922 maçı öncesinde yapılan son çalışmada sarı yeşilli futbolcuların kaleyi şut bombardımanına tuttukları gözlendi.

Ligin 8.haftasında yarın kendi evinde Tire 1922 Spor’u ağırlayacak olan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, önemli maç öncesinde dün sabah oldukça verimli geçen bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde saat 11.00’da yapılan idmanda sarı yeşillilerin hücum ve duran top çalışması gerçekleştirdiği görüldü. Köşe vuruşları ile duran top çalışan Kılıç’ın öğrencileri Emre Gamsız’ın koruduğu kaleye adeta şut bombardımanı yaptı. Duran top çalışmasının son bölümünde ise Cafercan Aksu, Halil Çelik ve Sinan Turan frikik çalışması yaptılar. KILIÇ: TİRE ENTERASAN BİR TAKIM Son yapılan çalışmada Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın oyuncularından çerçeveyi gördüklerinden kaleye şut atmalarını isterken, özellikle kanatlardan gelen ortaların adrese teslim olması gerektiğini vurguladı. İdman sonunda gazetemize değerlendirmelerde bulunan Kılıç, ‘’Tire enteresan bir takım. Çok gol atıp çok gol yiyen bir ekip olduğu görülüyor. Kolay bir maç olmayacak. Son düdüğe kadar savaşıp evimizdeki maçtan 3 puanla ayrılmak için her şeyi yapacağız’’dedi.
Gölcükspor’u devirerek gözünü zirveye diken Darıca Gençlerbirliği’nde yarın oynanacak olan Tire 1922 maçı öncesinde yapılan son çalışmada sarı yeşilli futbolcuların kaleyi şut bombardımanına tuttukları gözlendi.

Ligin 8.haftasında yarın kendi evinde Tire 1922 Spor’u ağırlayacak olan 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, önemli maç öncesinde dün sabah oldukça verimli geçen bir çalışma gerçekleştirdi. Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde saat 11.00’da yapılan idmanda sarı yeşillilerin hücum ve duran top çalışması gerçekleştirdiği görüldü. Köşe vuruşları ile duran top çalışan Kılıç’ın öğrencileri Emre Gamsız’ın koruduğu kaleye adeta şut bombardımanı yaptı. Duran top çalışmasının son bölümünde ise Cafercan Aksu, Halil Çelik ve Sinan Turan frikik çalışması yaptılar.

KILIÇ: TİRE ENTERASAN BİR TAKIM

Son yapılan çalışmada Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın oyuncularından çerçeveyi gördüklerinden kaleye şut atmalarını isterken, özellikle kanatlardan gelen ortaların adrese teslim olması gerektiğini vurguladı. İdman sonunda gazetemize değerlendirmelerde bulunan Kılıç, ‘’Tire enteresan bir takım. Çok gol atıp çok gol yiyen bir ekip olduğu görülüyor. Kolay bir maç olmayacak. Son düdüğe kadar savaşıp evimizdeki maçtan 3 puanla ayrılmak için her şeyi yapacağız’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.