TILSIMLI KAFTANLAR SERGİSİ DARICA’DA AÇILDI

Darıca 10.04.2018 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

TILSIMLI KAFTANLAR SERGİSİ DARICA’DA AÇILDI

Ressam Tülay Demirtaş Osmanlı İmparatorluğu’nda gündelik yaşamı konu alan “Tılsımlı Kaftanlar” isimli yağlı boya çalışmalarının yer aldığı sergi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açıldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte ilçe protokolünün yer aldığı açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, öncelikle Ressam Tülay Demirtaş’a teşekkür ederek “Uluslararası Floransa Bienalinde ülkemizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceğiz. Böylesine önemli eserlerin yer aldığı sergiyi Darıca halkı ile buluşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. Tüm ilçe halkımızı sergiyi gezmeye davet ediyorum.” diyerek düşüncelerini açıkladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise bu anlamlı serginin ilçe hakıyla buluşmasına vesile olan herkese teşekkür ederek, önemli eserlerin yer aldığı serginin ilkenin kültürel hayatına renk katacağını söyledi. FRANSA’DA 72 ÜLKE İLE BULUŞTU Adnan Menderes Kültür Merkezi sergi ve fuaye salonunda 08/16 Nisan tarihleri arasında vatandaşların beğenisine sunulacak olan Ressam Tülay Demirtaş’ın “Tılsımlı Kaftanlar” isimli yağlı boya çalışmaları Osmanlı İmparatorluğu’nda gündelik yaşamı konu alıyor. Geçtiğimiz yıl dünyanın en önemli sanat organizasyonlarından biri olan İtalya’nın Floransa kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Floransa Bienali’nde, 72 ülke ile buluşan eserler sanat camiasında büyük yankı uyandırmıştı.
Ressam Tülay Demirtaş Osmanlı İmparatorluğu’nda gündelik yaşamı konu alan “Tılsımlı Kaftanlar” isimli yağlı boya çalışmalarının yer aldığı sergi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açıldı.

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile birlikte ilçe protokolünün yer aldığı açılışta kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, öncelikle Ressam Tülay Demirtaş’a teşekkür ederek “Uluslararası Floransa Bienalinde ülkemizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Sanata ve sanatçıya destek olmaya devam edeceğiz. Böylesine önemli eserlerin yer aldığı sergiyi Darıca halkı ile buluşturmaktan dolayı son derece mutluyuz. Tüm ilçe halkımızı sergiyi gezmeye davet ediyorum.” diyerek düşüncelerini açıkladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise bu anlamlı serginin ilçe hakıyla buluşmasına vesile olan herkese teşekkür ederek, önemli eserlerin yer aldığı serginin ilkenin kültürel hayatına renk katacağını söyledi.

FRANSA’DA 72 ÜLKE İLE BULUŞTU

Adnan Menderes Kültür Merkezi sergi ve fuaye salonunda 08/16 Nisan tarihleri arasında vatandaşların beğenisine sunulacak olan Ressam Tülay Demirtaş’ın “Tılsımlı Kaftanlar” isimli yağlı boya çalışmaları Osmanlı İmparatorluğu’nda gündelik yaşamı konu alıyor. Geçtiğimiz yıl dünyanın en önemli sanat organizasyonlarından biri olan İtalya’nın Floransa kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Floransa Bienali’nde, 72 ülke ile buluşan eserler sanat camiasında büyük yankı uyandırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.