Takım Ramada’ya Sır ve Çiçek İstanbul’a

Spor 18.01.2019 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Takım Ramada’ya Sır ve Çiçek İstanbul’a

3.Lig 1.Grup’un 18.haftasında Pazar günü Kocaeli Stadı’nda Şile Yıldızspor’u ağırlayacak olan Gebzespor, bu karşılaşma öncesinde İzmit Ramada Otel’de pusuya yatacak. Yarın yapacağı ter antrenmanı sonrasında yola çıkacak mor beyazlılar saat 14.00 sularında otele giriş yaparak Şile maçı için kampa girecek. SIR VE ÇİÇEK HEKİMOĞLU’NU İZLEYECEK Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek ise, yarın oynanacak olan Silivrispor-Hekimoğlu Trabzon maçını izlemek üzere İstanbul’a gidecekler. Gelecek hafta Hekimoğlu Trabzon’a konuk olacak mor beyazlı temsilcimizde teknik patron Çiçek, deyim yerindeyse rakiplerinin röntgenini çekecek. Çiçek, maçı izledikten sonra İstanbul’dan İzmit’e giderek takımının kampına katılacak.  

3.Lig 1.Grup’un 18.haftasında Pazar günü Kocaeli Stadı’nda Şile Yıldızspor’u ağırlayacak olan Gebzespor, bu karşılaşma öncesinde İzmit Ramada Otel’de pusuya yatacak. Yarın yapacağı ter antrenmanı sonrasında yola çıkacak mor beyazlılar saat 14.00 sularında otele giriş yaparak Şile maçı için kampa girecek.

SIR VE ÇİÇEK HEKİMOĞLU’NU İZLEYECEK

Gebzespor Başkanı Abbas Sır ve Gebzespor Teknik Direktörü Alaettin Çiçek ise, yarın oynanacak olan Silivrispor-Hekimoğlu Trabzon maçını izlemek üzere İstanbul’a gidecekler. Gelecek hafta Hekimoğlu Trabzon’a konuk olacak mor beyazlı temsilcimizde teknik patron Çiçek, deyim yerindeyse rakiplerinin röntgenini çekecek. Çiçek, maçı izledikten sonra İstanbul’dan İzmit’e giderek takımının kampına katılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.