Talha’ya tebrik ziyareti

Spor 23.06.2020 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Talha’ya tebrik ziyareti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, takım arkadaşlarıyla birlikte Galatasaray e-spor takımı bünyesinde Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazanan bedensel engelli Cemal Talha Aka’yı(22)ziyaret etti. Yakalandığı kas erimesi hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olsa da, yaşama sevincini kaybetmeyerek profesyonel sporcu olan Darıcalı Talha, küçük yaşlarda başarıyı alışkanlık haline getirerek örnek olmuştu. Galatasaray’ın e-spor takımında ikinci kaptanı olarak Pro Clubs FIFA 20 Turnuvası’nda görev alan Cemal Talha Aka, takım arkadaşları ile birlikte Almanya’nın Hessen Kassel takımını yenerek Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazandı. Talha’nın başarısını taktirle karşılayarak tebrik ziyaretinde bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “İlçemizin gururu Cemal kardeşimi tebrik ediyorum.  Galatasaray E-Spor Takımı lisanslı oyuncusu olan Cemal Talha Aka takım arkadaşlarıyla birlikte FİFA VPL Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye şampiyonu oldu.  Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, takım arkadaşlarıyla birlikte Galatasaray e-spor takımı bünyesinde Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazanan bedensel engelli Cemal Talha Aka’yı(22)ziyaret etti.

Yakalandığı kas erimesi hastalığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olsa da, yaşama sevincini kaybetmeyerek profesyonel sporcu olan Darıcalı Talha, küçük yaşlarda başarıyı alışkanlık haline getirerek örnek olmuştu. Galatasaray’ın e-spor takımında ikinci kaptanı olarak Pro Clubs FIFA 20 Turnuvası’nda görev alan Cemal Talha Aka, takım arkadaşları ile birlikte Almanya’nın Hessen Kassel takımını yenerek Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazandı. Talha’nın başarısını taktirle karşılayarak tebrik ziyaretinde bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “İlçemizin gururu Cemal kardeşimi tebrik ediyorum.  Galatasaray E-Spor Takımı lisanslı oyuncusu olan Cemal Talha Aka takım arkadaşlarıyla birlikte FİFA VPL Süper Kupa, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye şampiyonu oldu.  Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.