“Taraftarımız için aday oldum!”

Spor 26.06.2019 - 18:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Taraftarımız için aday oldum!”

HÜSEYİN DENİZ’DEN GEBZESPOR TARAFTARLARINA MESAJ:

Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre için gün sayan Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, önceki akşam katıldığı radyo programında verdiği iddialı mesajlarla ses getirirken, Gebzespor taraftarları için başkanlığa talip olduğunu söyledi. Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, sahibi olduğu Gebze FM’de Uğur Gencer’in hazırlayıp sunduğu radyo programına katılarak Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre öncesinde önemli mesajlar verdi. Şeffaf bir yönetim tarzını benimsediğini belirten Deniz, her hafta Gebze FM’de Gebzespor ie ilgili program yaparak, taraftarları bilgilendireceklerini söyledi. Oldukça iddialı mesajlar veren Başkan Deniz, Gebzespor taraftarlarına seslenerek, “ Başkan oluyorsam bu taraftar için başkan oluyorum. Taraftarsız bir kulüp olamaz. Gebzespor’umuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Gebzespor taraftarları başı önde gezmeyecek. Gebzespor’u uçuracağım. Tüm Türkiye Gebzespor’u konuşacak”dedi.
HÜSEYİN DENİZ’DEN GEBZESPOR TARAFTARLARINA MESAJ:

Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre için gün sayan Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, önceki akşam katıldığı radyo programında verdiği iddialı mesajlarla ses getirirken, Gebzespor taraftarları için başkanlığa talip olduğunu söyledi.

Gebzespor başkan adayı Hüseyin Deniz, sahibi olduğu Gebze FM’de Uğur Gencer’in hazırlayıp sunduğu radyo programına katılarak Cumartesi günü gerçekleşecek olan kongre öncesinde önemli mesajlar verdi. Şeffaf bir yönetim tarzını benimsediğini belirten Deniz, her hafta Gebze FM’de Gebzespor ie ilgili program yaparak, taraftarları bilgilendireceklerini söyledi. Oldukça iddialı mesajlar veren Başkan Deniz, Gebzespor taraftarlarına seslenerek, “ Başkan oluyorsam bu taraftar için başkan oluyorum. Taraftarsız bir kulüp olamaz. Gebzespor’umuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Gebzespor taraftarları başı önde gezmeyecek. Gebzespor’u uçuracağım. Tüm Türkiye Gebzespor’u konuşacak”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.