Taraftarın için oyna!

Spor 14.04.2017 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Taraftarın için oyna!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BUGÜN SAAT 15.00’DA BAYRAMPAŞASPOR’U KONUK EDECEK

Geçen hafta şampiyonluk şansını yitiren Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında Play-Off hesapları yapan Bayrampaşaspor’u konuk edecek. Lig 2’nciliği yolunda büyük önem taşıyan zorlu 90 dakika Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak. Matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayan Darıca Gençlerbirliği, lig ikinciliği yolunda zorlu bir 90 dakikaya çıkıyor. Sarı yeşilli temsilcimiz ligin 32.haftasında bugün sahasında Bayrampaşaspor’u konuk edecek. 5’nci sırada bulunan ve Play-Off yolunda şiddetle puana ihtiyacı olan rakibi karşısında sahaya kazanmak için çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden rövanş maçını almayı hedefliyor. PLAY-OFF’A IŞIK TUTABİLECEK MAÇ Sarı yeşilli temsilcimiz ligi 2’nci sırada bitirmesi halinde ligi 5’nci sırada tamamlayacak olan takımla Play-Off yarı finalinde karşılaşacağı için bugün oynanacak olan maç psikolojik olarak büyük önem arz ediyor. Şu anda lig 5’ncisi olan İstanbul temsilcisi, en yakın rakibi Elaziz Belediyespor’un 3 puan önünde yer alıyor. İkili averajda Elaziz’in avantajlı olması sebebiyle Bayrampaşaspor, Darıca G.B deplasmanına mutlak puan almak için gelecek.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BUGÜN SAAT 15.00’DA BAYRAMPAŞASPOR’U KONUK EDECEK

Geçen hafta şampiyonluk şansını yitiren Darıca Gençlerbirliği, bugün sahasında Play-Off hesapları yapan Bayrampaşaspor’u konuk edecek. Lig 2’nciliği yolunda büyük önem taşıyan zorlu 90 dakika Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak.

Matematiksel olarak şampiyonluk şansı kalmayan Darıca Gençlerbirliği, lig ikinciliği yolunda zorlu bir 90 dakikaya çıkıyor. Sarı yeşilli temsilcimiz ligin 32.haftasında bugün sahasında Bayrampaşaspor’u konuk edecek. 5’nci sırada bulunan ve Play-Off yolunda şiddetle puana ihtiyacı olan rakibi karşısında sahaya kazanmak için çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, ligin ilk yarısında 3-2 yenildiği rakibinden rövanş maçını almayı hedefliyor.

PLAY-OFF’A IŞIK TUTABİLECEK MAÇ

Sarı yeşilli temsilcimiz ligi 2’nci sırada bitirmesi halinde ligi 5’nci sırada tamamlayacak olan takımla Play-Off yarı finalinde karşılaşacağı için bugün oynanacak olan maç psikolojik olarak büyük önem arz ediyor. Şu anda lig 5’ncisi olan İstanbul temsilcisi, en yakın rakibi Elaziz Belediyespor’un 3 puan önünde yer alıyor. İkili averajda Elaziz’in avantajlı olması sebebiyle Bayrampaşaspor, Darıca G.B deplasmanına mutlak puan almak için gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.