TARHAN ÇAYIROVA HASTANESİ'Nİ SORDU!

Çayırova 18.12.2016 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

TARHAN ÇAYIROVA HASTANESİ'Nİ SORDU!

ÇAYIROVA’YA 2017’DE HASTANE YAPILACAK MI? CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, TBMM Genel Kurulu’nda Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Çayırova’nın hastane sorununu sordu.    Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki bütçe görüşmeleri sırasında Çayırova’ya hastane yapımı konusunda söz verildiğini hatırlatan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,2017 yatırımları içinde bu hastanenin yapımının olup olmadığını sordu. Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise verdiği yanıtta; Kalkınma Bakanlığı’na Çayırova'da bir hastane yapılması için talepte bulunacaklarını söyledi. Sağlık Bakanı’nın verdiği yanıtın sevindirici ancak geç kalmış olduğunu söyleyen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan; “Sağlık ötelenemeyecek belki de tek alan. Yurttaşlarımız için sağlık hizmetlerinin kaliteli ve kolay ulaşılabilir olması gerekiyor. Bu aslında sosyal bir hukuk devletinde, doğal olarak verilmesi gereken bir hizmet. Sağlık Bakanı’nın Çayırova Hastanesi ile ilgili verdiği yanıtı sevindirici bulmakla birlikte, geç kalmış bir hizmetin itirafı gibi aslında. Kalkınma Bakanlığı’ndan talepte bulunulacağını ifade etti. Biz de Çayırova’da yaşayan vatandaşlarımız adına, sürecin hızlanması ve verilen sözün yerine getirilmesi için bu yanıtın takipçisi olacağız” dedi.

ÇAYIROVA’YA 2017’DE HASTANE YAPILACAK MI?

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, TBMM Genel Kurulu’nda Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a Çayırova’nın hastane sorununu sordu.   

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki bütçe görüşmeleri sırasında Çayırova’ya hastane yapımı konusunda söz verildiğini hatırlatan CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan,2017 yatırımları içinde bu hastanenin yapımının olup olmadığını sordu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ise verdiği yanıtta; Kalkınma Bakanlığı’na Çayırova'da bir hastane yapılması için talepte bulunacaklarını söyledi. Sağlık Bakanı’nın verdiği yanıtın sevindirici ancak geç kalmış olduğunu söyleyen CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan; “Sağlık ötelenemeyecek belki de tek alan. Yurttaşlarımız için sağlık hizmetlerinin kaliteli ve kolay ulaşılabilir olması gerekiyor. Bu aslında sosyal bir hukuk devletinde, doğal olarak verilmesi gereken bir hizmet. Sağlık Bakanı’nın Çayırova Hastanesi ile ilgili verdiği yanıtı sevindirici bulmakla birlikte, geç kalmış bir hizmetin itirafı gibi aslında. Kalkınma Bakanlığı’ndan talepte bulunulacağını ifade etti. Biz de Çayırova’da yaşayan vatandaşlarımız adına, sürecin hızlanması ve verilen sözün yerine getirilmesi için bu yanıtın takipçisi olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.