Tarhan’dan Çayırova çıkarması!

Çayırova 06.11.2017 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Tarhan’dan Çayırova çıkarması!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti. Tarhan’a CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, mahalle muhtarları Nur Gökhan ve Hüseyin Çapkın ile CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, “CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarımız Nur Gökhan ve Hüseyin Çapkın dün derneğimizi ziyaret ettiler. SORUNLAR GİDERİLMELİ Ziyarette Tahsin Tarhan’a yaşadığımız süreçle ilgili olarak bilgi verdik. Gelinen son aşamada nelerin yaşandığını kendisine ilettik.” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da yaptığı açıklamada, “İnönü ve Emek Mahallelerinde yaşanan sorun ve sıkıntılar giderilene kadar, Çayırova Belediyesine vermiş oldukları vaatleri, unutulan ve eksik bırakılan hizmetleri hatırlatmaya devam edeceğiz. Bizleri misafir eden dernek başkanı Murat Koca, İnönü ve Emek mahalleri sakinlerine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz.” dedi. 
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği’ni ziyaret etti. Tarhan’a CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, mahalle muhtarları Nur Gökhan ve Hüseyin Çapkın ile CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili olarak bilgi veren Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, “CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya, CHP Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarlarımız Nur Gökhan ve Hüseyin Çapkın dün derneğimizi ziyaret ettiler.

SORUNLAR GİDERİLMELİ

Ziyarette Tahsin Tarhan’a yaşadığımız süreçle ilgili olarak bilgi verdik. Gelinen son aşamada nelerin yaşandığını kendisine ilettik.” dedi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan da yaptığı açıklamada, “İnönü ve Emek Mahallelerinde yaşanan sorun ve sıkıntılar giderilene kadar, Çayırova Belediyesine vermiş oldukları vaatleri, unutulan ve eksik bırakılan hizmetleri hatırlatmaya devam edeceğiz. Bizleri misafir eden dernek başkanı Murat Koca, İnönü ve Emek mahalleri sakinlerine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.