Tarhan, “Vaat var icraat yok!”

Gebze 24.07.2019 - 19:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tarhan, “Vaat var icraat yok!”

Kocaeli Milletvekili ve CHP Sanayi Komisyonu Sözcüsü Tahsin Tarhan, Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim mahallerinde yaşanan tapu sorunu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. CHP’li Tarhan, “Neredeyse 40 yıldır devam eden bir sorunla vatandaşlarımız mağdur ediliyor. Defalarca toplantılar yaptık. Tapu sorununun nasıl çözüleceğini örnek belediyelerin neler yaptığı anlattık. Şimdi hazine arazisi olan yerlerdeki tapular, 2B arazisi olan yerlerdeki tapular diye ayırarak vatandaşı yine mağdur ediyorlar. Bu işin artık lamı cimi yok vatandaşa tapusunu vermek zorundayız.  Özellikle her seçim döneminde vatandaşa vaatlerde bulunanları artık elini taşın altına sokmaya davet ediyorum. TAPULAR ALINANA KADAR PEŞİNDEYİZ Sorun belli, çözümü belli vatandaşı oyalamanın manası kalmamıştır. Yıllardır aynı mahallede, aynı evde yaşamış insanlara size tapunuzu veremiyoruz demek, vermemek ayıptır, günahtır. Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesinin tapu sorununu artık bilmeyen yok, vatandaşı oyalama yöntemine giden, topu bürokrasiye atıp, işi yokuşa süren kim varsa karşısında olacağız. Hak sahibi olan vatandaşlarımız son tapuyu alana kadar bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Kocaeli Milletvekili ve CHP Sanayi Komisyonu Sözcüsü Tahsin Tarhan, Gebze Hürriyet ve Yavuz Selim mahallerinde yaşanan tapu sorunu ile ilgili basın açıklaması gerçekleştirdi. CHP’li Tarhan, “Neredeyse 40 yıldır devam eden bir sorunla vatandaşlarımız mağdur ediliyor. Defalarca toplantılar yaptık. Tapu sorununun nasıl çözüleceğini örnek belediyelerin neler yaptığı anlattık. Şimdi hazine arazisi olan yerlerdeki tapular, 2B arazisi olan yerlerdeki tapular diye ayırarak vatandaşı yine mağdur ediyorlar. Bu işin artık lamı cimi yok vatandaşa tapusunu vermek zorundayız.  Özellikle her seçim döneminde vatandaşa vaatlerde bulunanları artık elini taşın altına sokmaya davet ediyorum.

TAPULAR ALINANA KADAR PEŞİNDEYİZ

Sorun belli, çözümü belli vatandaşı oyalamanın manası kalmamıştır. Yıllardır aynı mahallede, aynı evde yaşamış insanlara size tapunuzu veremiyoruz demek, vermemek ayıptır, günahtır. Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallesinin tapu sorununu artık bilmeyen yok, vatandaşı oyalama yöntemine giden, topu bürokrasiye atıp, işi yokuşa süren kim varsa karşısında olacağız. Hak sahibi olan vatandaşlarımız son tapuyu alana kadar bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.