Tarihe geçtiler!

Siyaset 10.08.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tarihe geçtiler!

DÖNMEZ’DEN AYASOFYA KARARINA İMZA ATAN DANIŞTAY ÜYELERİ İÇİN ANLAMLI DÖVİZ

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, ilçe binasında yaptığı partisinin yönetim kurulu toplantısında Ayasofya kararına imza atan Danıştay üyelerine teşekkür etti. Dönmez, karara imza atan Danıştay üyelerinin fotoğraflarının asılı olduğu dövizi havaya kaldırarak, “Danıştay 10.dairesi başkanı Yılmaz Akçil, üye Ali Ürker, üye Öner Civri, üye Abdullah Aygün, üye Lütfiye Akbulut isimlerini okuyarak işte bu isimler 24 Kasım 1934 tarihli bakanlar kurulu kararını iptal ederek milletimizin yıllardır beklediği haklı beklentisine cevap vermişler ve tarihe geçmişlerdir” dedi. “KALBİMİZDE MÜMTAZ BİR YER EDİNDİLER” Milletimizin yıllardır beklediği haklı beklentisine cevap veren ve biz milli görüşçülerin kalbinde mümtaz bir yer edinen değerli hukuk insanlarının fotoğraflarının asılı olduğu bu döviz, “ilçe binamızdaki değerler bölümüne asılacaktır” diyen Dönmez, “karara imza atan Danıştay üyeleri, hakkın batıla galebe çalmasının sembolü olan ve Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin İslam alemine mukaddes emaneti olan Ayasofya camisini ibadete açarak İslam tarihinde yeni bir sayfa açmışlardır” ifadelerini kullandı. BAŞKAN DÖNMEZ’DEN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR Sözlerine devam eden Dönmez, “Milletimiz için zafer ve gurur kaynağı olan Ayasofya camisinin ibadete açılması için başta ‘zincirler kırılsın Ayasofya açılsın’ fikrini, inançlı ve milli zihinlere ilmek ilmek işleyen davamızın kurucu lideri mücahit Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamıza rahmet diliyor, partisini kurduğu günden beri bu milli davayı dilinden düşürmeyen Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’e, bu kararda samimi gayretler gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’e ve tarihi bir karara imza atan ülkemizin güzide hukuk insanlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
DÖNMEZ’DEN AYASOFYA KARARINA İMZA ATAN DANIŞTAY ÜYELERİ İÇİN ANLAMLI DÖVİZ

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, ilçe binasında yaptığı partisinin yönetim kurulu toplantısında Ayasofya kararına imza atan Danıştay üyelerine teşekkür etti. Dönmez, karara imza atan Danıştay üyelerinin fotoğraflarının asılı olduğu dövizi havaya kaldırarak, “Danıştay 10.dairesi başkanı Yılmaz Akçil, üye Ali Ürker, üye Öner Civri, üye Abdullah Aygün, üye Lütfiye Akbulut isimlerini okuyarak işte bu isimler 24 Kasım 1934 tarihli bakanlar kurulu kararını iptal ederek milletimizin yıllardır beklediği haklı beklentisine cevap vermişler ve tarihe geçmişlerdir” dedi.

“KALBİMİZDE MÜMTAZ BİR YER EDİNDİLER”

Milletimizin yıllardır beklediği haklı beklentisine cevap veren ve biz milli görüşçülerin kalbinde mümtaz bir yer edinen değerli hukuk insanlarının fotoğraflarının asılı olduğu bu döviz, “ilçe binamızdaki değerler bölümüne asılacaktır” diyen Dönmez, “karara imza atan Danıştay üyeleri, hakkın batıla galebe çalmasının sembolü olan ve Fatih Sultan Mehmet Han Hazretlerinin İslam alemine mukaddes emaneti olan Ayasofya camisini ibadete açarak İslam tarihinde yeni bir sayfa açmışlardır” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN DÖNMEZ’DEN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Sözlerine devam eden Dönmez, “Milletimiz için zafer ve gurur kaynağı olan Ayasofya camisinin ibadete açılması için başta ‘zincirler kırılsın Ayasofya açılsın’ fikrini, inançlı ve milli zihinlere ilmek ilmek işleyen davamızın kurucu lideri mücahit Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamıza rahmet diliyor, partisini kurduğu günden beri bu milli davayı dilinden düşürmeyen Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’e, bu kararda samimi gayretler gösteren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey’e ve tarihi bir karara imza atan ülkemizin güzide hukuk insanlarına en içten teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.