GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Tarihi dizinin afişleri bilbordları süslüyork

Kültür-Sanat 23.03.2020 - 12:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tarihi dizinin afişleri bilbordları süslüyork

MİLLİ MÜCADELE RUHU EKRANDA

TRT 1’de yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisi ilk hafta izleyiciyi ekrana kilitledi. Milli mücadele ruhunu ekrana taşıyan dizinin afişleri kentimizin birçok noktasındaki billboardlarda yerini alırken vatandaşların dikkatini çekmeyi başarıyor. TRT 1’de yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisi ilk hafta büyük ilgiyle izlendi. Her pazartesi ekranda olacak olan dizi İstanbul’un İtilaf devletlerince işgalinin yaşandığı 16 Mart 1920 ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi arasındaki altı haftalık tarihsel süreci anlatacak olan dizi, Milli Mücadele ruhunu ekrana taşırken dizinin afişleri kentimizin birçok noktasındaki billboardlarda yerini alırken vatandaşların dikkatini çekiyor. YENİ BÖLÜM BU AKŞAM TRT’DE İlk bölümü, İstanbul’un işgalinin yüzüncü yılı olan 16 Mart 2020’de yayınlanan dizinin 6’ıncı ve son bölümü ise TBMM’nin açılışının yüzüncü yılı olan 23 Nisan haftasında izleyici ile buluşacak. Tarihi dizide İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Melis Sezen, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, gibi isimler yer alırken dizinin yeni bölümü bu akşam TRT 1’de olacak. 
MİLLİ MÜCADELE RUHU EKRANDA

TRT 1’de yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisi ilk hafta izleyiciyi ekrana kilitledi. Milli mücadele ruhunu ekrana taşıyan dizinin afişleri kentimizin birçok noktasındaki billboardlarda yerini alırken vatandaşların dikkatini çekmeyi başarıyor.

TRT 1’de yayınlanan “Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisi ilk hafta büyük ilgiyle izlendi. Her pazartesi ekranda olacak olan dizi İstanbul’un İtilaf devletlerince işgalinin yaşandığı 16 Mart 1920 ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi arasındaki altı haftalık tarihsel süreci anlatacak olan dizi, Milli Mücadele ruhunu ekrana taşırken dizinin afişleri kentimizin birçok noktasındaki billboardlarda yerini alırken vatandaşların dikkatini çekiyor.

YENİ BÖLÜM BU AKŞAM TRT’DE

İlk bölümü, İstanbul’un işgalinin yüzüncü yılı olan 16 Mart 2020’de yayınlanan dizinin 6’ıncı ve son bölümü ise TBMM’nin açılışının yüzüncü yılı olan 23 Nisan haftasında izleyici ile buluşacak. Tarihi dizide İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Serkan Keskin, Dolunay Soysert, Osman Sonant, Melis Sezen, Hilmicem İntepe, Rıza Kocaoğlu, Umut Karadağ, Ushan Çakır, Altan Erkekli, gibi isimler yer alırken dizinin yeni bölümü bu akşam TRT 1’de olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.