Tarihi seçime Kocaeli’den büyük destek

Gebze 23.06.2019 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tarihi seçime Kocaeli’den büyük destek

Türkiye’nin kilitlendiği 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Ak Parti ve MHP Kocaeli İl Teşkilatları ile CHP ve İyi Parti Kocaeli İl Örgütleri sandıklarda ve okullarda görev alarak seçimin sağ salim gerçekleşmesini sağladılar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için AK Parti Kocaeli Teşkilatı, yaklaşık bir aydır devam eden hummalı çalışmanın ardından bugün AK Parti Kocaeli il başkanlığına sahada destek verdi.  İstanbul’un özellikle Anadolu yakasındaki ilçelerde sandık müşahitliği ve sandık kurulları kontrolleri gibi konularda destek veren AK Kocaeli, Kocaeli İl Başkanlığınca oluşturulan hukuk ekibinde yer alan yaklaşık 50 avukat, sabah saatlerinde Maltepe’ye gitti.  Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla uzun süredir İstanbul’da seçim çalışmalarına destek sağlayan AK Parti Kocaeli milletvekilleri de bugün sahada ilçeleri tek tek dolaştı. MHP’LİLER İSTANBUL’A MİTİLİ ATTI Öte yandan Cumhur İttifakı’nın diğer bir ortağı olan MHP’liler de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için buün İstanbul’a mitili attılar. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il yönetimi ve ilçe başkanları ile teşkilatlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Maltepe’de görev aldılar. Aydın Ünlü, 33 kişilik il divanı, 12 ilçe başkanı ve yönetimi, 27 meclis üyesi ve 24 avukatla 63 okulda görev aldıklarını dile belirtti. İstanbul Maltepe’de görev alan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü görev aldıkları tüm okulları gezerek partililerine gerekli talimatlar bizzat kendisi verdi. CHP KOCAELİ TAM KADRO SAHADAYDI İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için CHP Kocaeli tüm kademeleri sandık ve seçim güvenliği için görev aldıkları yerlerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürdü. CHP Kocaeli İl Örgütü tüm kademeleri ile bugün adeta İstanbul’a akın etti. Parti genel merkezi tarafından yapılan görevlendirmeler neticesinde CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Sancaktepe’de, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kartal’da, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Ümraniye’de, partili avukatlar Şile’de ve müşahit olarak görev yapan isimler ise Tuzla’da sandık ve seçim güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. CHP Kocaeli üyesi yaklaşık 600 kişi farklı bölgelerdeki görevleri için sabahın ilk ışıkları ile İstanbul’a hareket etti. milleti İttifakı’nın diğer bir ortağı olan İyi Partililer de İstanbul’da görev aldıkları okullardaki sandıkların başında oldular. KÜBRA AKABALI     AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve ekibi Tuzla Aydınlı İlkokulu’nda görevlendirildi.      AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibi Maltepe Halit Armay Anadolu Lisesi’nde görevlendirildi.    İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de oy kullanan İstanbulluların yanında oldu.​   İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı İstanbul seçimleri için Kocaeli’nden otobüs kaldırdı.    MHP Kocaeli İl Başkanı aydın Ünlü ve ekibi Maltepe Eca Elginkan Anadolu Lisesi’nde görevlendirildi.   CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay mesleği gereği hukuki durumlarla ilgilendi. 
Türkiye’nin kilitlendiği 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için Ak Parti ve MHP Kocaeli İl Teşkilatları ile CHP ve İyi Parti Kocaeli İl Örgütleri sandıklarda ve okullarda görev alarak seçimin sağ salim gerçekleşmesini sağladılar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için AK Parti Kocaeli Teşkilatı, yaklaşık bir aydır devam eden hummalı çalışmanın ardından bugün AK Parti Kocaeli il başkanlığına sahada destek verdi.  İstanbul’un özellikle Anadolu yakasındaki ilçelerde sandık müşahitliği ve sandık kurulları kontrolleri gibi konularda destek veren AK Kocaeli, Kocaeli İl Başkanlığınca oluşturulan hukuk ekibinde yer alan yaklaşık 50 avukat, sabah saatlerinde Maltepe’ye gitti.  Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla uzun süredir İstanbul’da seçim çalışmalarına destek sağlayan AK Parti Kocaeli milletvekilleri de bugün sahada ilçeleri tek tek dolaştı.

MHP’LİLER İSTANBUL’A MİTİLİ ATTI

Öte yandan Cumhur İttifakı’nın diğer bir ortağı olan MHP’liler de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için buün İstanbul’a mitili attılar. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il yönetimi ve ilçe başkanları ile teşkilatlar İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Maltepe’de görev aldılar. Aydın Ünlü, 33 kişilik il divanı, 12 ilçe başkanı ve yönetimi, 27 meclis üyesi ve 24 avukatla 63 okulda görev aldıklarını dile belirtti. İstanbul Maltepe’de görev alan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü görev aldıkları tüm okulları gezerek partililerine gerekli talimatlar bizzat kendisi verdi.

CHP KOCAELİ TAM KADRO SAHADAYDI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi için CHP Kocaeli tüm kademeleri sandık ve seçim güvenliği için görev aldıkları yerlerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürdü. CHP Kocaeli İl Örgütü tüm kademeleri ile bugün adeta İstanbul’a akın etti. Parti genel merkezi tarafından yapılan görevlendirmeler neticesinde CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Sancaktepe’de, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kartal’da, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay Ümraniye’de, partili avukatlar Şile’de ve müşahit olarak görev yapan isimler ise Tuzla’da sandık ve seçim güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdürdü. CHP Kocaeli üyesi yaklaşık 600 kişi farklı bölgelerdeki görevleri için sabahın ilk ışıkları ile İstanbul’a hareket etti. milleti İttifakı’nın diğer bir ortağı olan İyi Partililer de İstanbul’da görev aldıkları okullardaki sandıkların başında oldular.

KÜBRA AKABALI

 

 

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve ekibi Tuzla Aydınlı İlkokulu’nda görevlendirildi. 

 

 

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve ekibi Maltepe Halit Armay Anadolu Lisesi’nde görevlendirildi. 

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de oy kullanan İstanbulluların yanında oldu.​

 

İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı İstanbul seçimleri için Kocaeli’nden otobüs kaldırdı. 

 

MHP Kocaeli İl Başkanı aydın Ünlü ve ekibi Maltepe Eca Elginkan Anadolu Lisesi’nde görevlendirildi.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay mesleği gereği hukuki durumlarla ilgilendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.