“Tarihte yerini ‘hain’ olarak alacak”

Siyaset 05.08.2020 - 11:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Tarihte yerini ‘hain’ olarak alacak”

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Savaş Gayretli CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce hakkında, “Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde bu memleketi yönetmeye aday olanlar kişisel menfaatleri sebebiyle yeni bir parti imasıyla bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini hain olarak alacaklardır” dedi. CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Savaş Gayretli CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce hakkında yazılı açıklamada bulundu.  Gayretli yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kaç kere Genel, yerel, referandum, Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Kazandık, kaybettik; Yeri geldi kaybettiğimizi bile bile sabahın son saatlerine kadar seçim tutanağı aradık bir oy daha fazla için. Yeri geldi dağ köylerinde bir oy için hemşerilerimizi ikna etmeye çalıştık. Yeri geldi binlerce genç yoldaşımız ile birlikte konserler verdik, alanlarda haykırdık, etkinlikler yaptık. Yeri geldi işten atıldık, yeri geldi okulumuz uzadı, yeri geldi bu genç yaşımızda baharımızı 6 okun onurlu bayrağına verdik. KILIÇDAROĞLU ÖNDERLİĞİNDE İKTİDAR OLACAĞIZ Hiç bir çıkar ve menfaat beklemeksizin alın terimiz; helal olsun! feda olsun! Ama hep bildik, bizi biz yapan her şeyi Cumhuriyet Halk Partisi'ne borçlu olduğumuzu. Şu açıkça bilinmelidir ki koca çınardan en fazla toz alırsınız. Ancak bugün Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde milletvekili veyahut Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde bu memleketi yönetmeye aday olanlar kişisel menfaatleri sebebiyle yeni bir parti imasıyla bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini hain olarak alacaklardır.  Ve biz gençler; Bizden sonra gelecek genç yol arkadaşlarımız; 59 yıldır olduğu gibi bu davanın en inançlı neferleri olacaktır. Ve biz biliyoruz ki; Her ne olursa olsun Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ilk genel seçimde İKTİDAR olacağız! İKTİDAR OLACAĞIZ!”

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Savaş Gayretli CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce hakkında, “Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde bu memleketi yönetmeye aday olanlar kişisel menfaatleri sebebiyle yeni bir parti imasıyla bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini hain olarak alacaklardır” dedi.

CHP Gebze İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Savaş Gayretli CHP’den ayrılarak yeni bir parti kuracağı iddia edilen Muharrem İnce hakkında yazılı açıklamada bulundu.  Gayretli yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Kaç kere Genel, yerel, referandum, Cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Kazandık, kaybettik; Yeri geldi kaybettiğimizi bile bile sabahın son saatlerine kadar seçim tutanağı aradık bir oy daha fazla için. Yeri geldi dağ köylerinde bir oy için hemşerilerimizi ikna etmeye çalıştık. Yeri geldi binlerce genç yoldaşımız ile birlikte konserler verdik, alanlarda haykırdık, etkinlikler yaptık. Yeri geldi işten atıldık, yeri geldi okulumuz uzadı, yeri geldi bu genç yaşımızda baharımızı 6 okun onurlu bayrağına verdik.

KILIÇDAROĞLU ÖNDERLİĞİNDE İKTİDAR OLACAĞIZ

Hiç bir çıkar ve menfaat beklemeksizin alın terimiz; helal olsun! feda olsun! Ama hep bildik, bizi biz yapan her şeyi Cumhuriyet Halk Partisi'ne borçlu olduğumuzu. Şu açıkça bilinmelidir ki koca çınardan en fazla toz alırsınız. Ancak bugün Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde milletvekili veyahut Cumhuriyet Halk Partisi sayesinde bu memleketi yönetmeye aday olanlar kişisel menfaatleri sebebiyle yeni bir parti imasıyla bu onurlu bayrağa ihanet içerisinde olarak tarihte yerini hain olarak alacaklardır.  Ve biz gençler; Bizden sonra gelecek genç yol arkadaşlarımız; 59 yıldır olduğu gibi bu davanın en inançlı neferleri olacaktır. Ve biz biliyoruz ki; Her ne olursa olsun Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde ilk genel seçimde İKTİDAR olacağız! İKTİDAR OLACAĞIZ!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.