Tartışmaya Kural da katıldı!

Siyaset 21.07.2019 - 17:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Tartışmaya Kural da katıldı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü arasındaki polemiğe MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da dahil oldu. Sert bir dille İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı eleştiren MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gittiği yerin yenisi olmayı bir türlü beceremeyen ömürleri boyunca geldikleri yerin eskisi olarak anılmaktan imtina etmeyen kerameti kendinden menkul bir partinin kendinde bile bir kıymeti bulunmayan il başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kocaeli’nde mührünü taşıyan İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü Bey'e dil uzatma hadsizliğini, ülkücü harekete söz söyleme cüretini göstermiştir. Her şeyden evvel hala kendini Ülkücü Hareketin içinde anmaktan geri durmayan bu zata soruyoruz, bahsettiğin yemekte olan kişilerin kaç tanesi bugün Ülkücü Hareket içindeki varlığını sürdürebilmiş, Milliyetçi Hareket Partisi ve ağızlarından hiç düşürmedikleri Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'e ihanet etmeden varlıklarını devam ettirebilmişler ki bugün böylesi bir hadsizliğe imza atmıştır AŞIK ATAMAZLAR Siyasi hayatlarını sırça köşklerde sürdürenler 24 saat boyunca teşkilatlarının yanında iç içe bir il başkanına laf etmeden evvel dönüp siyasi geçmişlerine bugün oldukları yere bakacaklar. Tek seferde 12 ilçe başkanının ismini sayamayacak bir il başkanı çıkıp, Çayırova'sından Karamürsel'ine bütün yöneticilerini bire bir ismen tanıyan bir il başkanı ile aşık atamayacağını bilmelidir. Hayatı zikzaklarla dolu, kıblesi günün şartlarına değişiklik gösteren bu güruhun il Başkanı çevrene bir bak geçmişinde ihanete bulaşmamış kaç kişi var. "Biz bu sefer kim çıkacak derken, en üstlerinden, bir Şanbaz çıktı, geçmişin hatırına deyip susarken, adam sandığımız düzenbaz çıktı." DAHA KAÇ PARTİ DOLAŞACAKSINIZ? Kendi geçmişlerine yapmış oldukları ihanetin üzerini siyasî hayatında kırıklık olmadan “Lider Doktrin Teşkilat” anlayışından Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'den, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e zerre taviz vermemiş bir teşkilata laf ederek örtmeye çalışan bu kişiye soruyorum; “Daha kaç parti dolaşarak eski MHP’li olmaktan kurtulacaksınız?” Son olarak Ülkücü hareket mensuplarını diline dolamaya çalışan bu hadsiz güruha Nef'i’nin şu dörtlüğünü hatırlatıp aynaya bakarak okumalarını tavsiye ediyorum; "Tahir Efendi bana kelp demiş, İltifatı bu sözde zahirdir, lakin benim mezhebim Malikî'dir, itikadımca kelp Tahir'dir” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü arasındaki polemiğe MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural da dahil oldu. Sert bir dille İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ı eleştiren MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gittiği yerin yenisi olmayı bir türlü beceremeyen ömürleri boyunca geldikleri yerin eskisi olarak anılmaktan imtina etmeyen kerameti kendinden menkul bir partinin kendinde bile bir kıymeti bulunmayan il başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kocaeli’nde mührünü taşıyan İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü Bey'e dil uzatma hadsizliğini, ülkücü harekete söz söyleme cüretini göstermiştir. Her şeyden evvel hala kendini Ülkücü Hareketin içinde anmaktan geri durmayan bu zata soruyoruz, bahsettiğin yemekte olan kişilerin kaç tanesi bugün Ülkücü Hareket içindeki varlığını sürdürebilmiş, Milliyetçi Hareket Partisi ve ağızlarından hiç düşürmedikleri Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'e ihanet etmeden varlıklarını devam ettirebilmişler ki bugün böylesi bir hadsizliğe imza atmıştır

AŞIK ATAMAZLAR

Siyasi hayatlarını sırça köşklerde sürdürenler 24 saat boyunca teşkilatlarının yanında iç içe bir il başkanına laf etmeden evvel dönüp siyasi geçmişlerine bugün oldukları yere bakacaklar. Tek seferde 12 ilçe başkanının ismini sayamayacak bir il başkanı çıkıp, Çayırova'sından Karamürsel'ine bütün yöneticilerini bire bir ismen tanıyan bir il başkanı ile aşık atamayacağını bilmelidir. Hayatı zikzaklarla dolu, kıblesi günün şartlarına değişiklik gösteren bu güruhun il Başkanı çevrene bir bak geçmişinde ihanete bulaşmamış kaç kişi var. "Biz bu sefer kim çıkacak derken, en üstlerinden, bir Şanbaz çıktı, geçmişin hatırına deyip susarken, adam sandığımız düzenbaz çıktı."

DAHA KAÇ PARTİ DOLAŞACAKSINIZ?

Kendi geçmişlerine yapmış oldukları ihanetin üzerini siyasî hayatında kırıklık olmadan “Lider Doktrin Teşkilat” anlayışından Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'den, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'e zerre taviz vermemiş bir teşkilata laf ederek örtmeye çalışan bu kişiye soruyorum; “Daha kaç parti dolaşarak eski MHP’li olmaktan kurtulacaksınız?” Son olarak Ülkücü hareket mensuplarını diline dolamaya çalışan bu hadsiz güruha Nef'i’nin şu dörtlüğünü hatırlatıp aynaya bakarak okumalarını tavsiye ediyorum; "Tahir Efendi bana kelp demiş, İltifatı bu sözde zahirdir, lakin benim mezhebim Malikî'dir, itikadımca kelp Tahir'dir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.